bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підготовлено новий посібник з децентралізації влади в Україні
18.01.2017

Активісти Товариства дослідників України підготували новий посібник з децентралізації влади. У даній роботі автори оцінюють реалізацію процесу децентралізації влади в Україні, роз'яснюють методику формування спроможних територіальних громад і аналізують їх територіальну структуру та ресурсне забезпечення.

Наразі наша держава перебуває у вирі реформ та змін. Однією із реформ, до якої географічна наука має безпосереднє значення, є реформа адміністративно-територіального устрою нашої країни, яка була розпочата разом із реформою місцевого самоврядування, так званою реформою децентралізації, і є рівнозначною їй. На сьогодні в Україні активно проходить процес формування нової системи адміністративно-територіального устрою – утворення об’єднаних територіальних громад. Яка географія їх утворення? Яка їх територіальна структура, фінансовий та демографічний потенціал? У цьому аналітичному виданні ми спробуємо проаналізувати сучасний стан проведення реформи та визначити її етапи.

Про авторів:

  • Анатолій Мельничук – доцент кафедри економічної та соціальної географії КНУ імені Тараса Шевченка, заступник голови Товариства дослідників України
  • Павло Остапенко – експерт з комунікацій та нарощування потенціалу, голова Товариства дослідників України

Переглянути та завантажити брошуру можна за посиланням: Аналітичні записки “Децентралізація: реформа №1″.

Контакти

  • Товариство дослідників України
  • http://tdukr.com/uk/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.