bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ресурс для практиків економічного розвитку територій «ПроРозвиток»
16.02.2017

За підтримки програми консультацій Європейського Банку Реконструкції та Розвитку агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks розробила онлайн-ресурс з інструментами для вирішення ключових викликів розвитку територій. ПроРозвиток містить 30 інструментів та близько 100 прикладів українських та європейських проектів економічного розвитку.

ПроРозвиток (www.prorozvytok.com) – це унікальний просвітницький онлайн проект для практиків економічного розвитку територій та усіх, хто цікавиться цією темою. Ресурс допоможе людям, що шукають рішення для розвитку міст та регіонів, зорієнтуватися, які інструменти можна використовувати для розв’язання типових економічних проблем: занепад промислової інфраструктури, відтік населення, нестача робочих місць, брак кваліфікованих кадрів, відсутність міжнародної співпраці.

ПроРозвиток містить ключові інструментів економічного розвитку, кожен з яких проілюстровано кращими іноземними практиками та кейсами із українського контексту. “Коли влада та повноваження передаються на місцевий рівень, громади стають перед вибором способу розвитку своїх територій, - куди вкладати кошти та на що скеровувати зусилля. Часто люди чують модні слова і хочуть мати індустріальний парк і декілька технопарків та, щонайменше, один кластер або інкубатор. Маємо надію, що ресурс ПроРозвиток дозволить заінтересованим сторонам розібратися, що означають ці слова та підібрати інструменти, доцільні для розвитку саме їхнього регіону» - розповідає директор агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks.

Структура, за якою створено цей ресурс, базується на європейському підході до стратегій сталого розвитку територій. Він складається із трьох основних компонентів: підтримки бізнесу, людський капітал, привабливість територій.

Ресурс ПроРозвиток розроблено агенцією економічного розвитку PPV Knowledge Networks (www.ppv.net.ua) за підтримки програми консультацій малого бізнесу в Україні Європейського Банку Реконструкції та Розвитку

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.