bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школярі Краматорська і Слов’янська дізнались як працює патрульна поліція
22.05.2017

16 та 18 травня 2017 р. в Краматорську та Слов’янську відбулись інформаційні зустрічі «Знайомтеся - наші друзі поліцейські!» за участі патрульних поліцейських міст та школярів.

 Заходи відбувались за ініціативи ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” та міської публічної бібліотеки-філії №17 ім. А. Чехова Краматорської ЦСПБ.

Зустрічі пройшли в формі жвавого діалогу. Ненав’язлива бесіда, в ході якої звучала корисна інформація для підлітків, пояснення деяких статей чинного Законодавства України, ознайомлення з роботою патрульних поліцейських, а також пізнавальні історії з практики змусили підлітків замислитися над своєю поведінкою і ставленням до багатьох речей. Поліцейські, підкріплюючи свій виступ реальними випадками, розповіли, як небезпечна підліткова безпечність, наскільки страшно байдужість і безвідповідальність суспільства.

- Важливою умовою професії поліцейського є юридична грамотність, без якої неможливо захистити законні права громадянина. Такі заходи  потрібні для налагодження комунікації, побудови довіри між поліцією та суспільством, бо саме так виникає дуже багато питань, які повинні бути висвітлені и вирішені, - відмітив голова ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” Сергій Коваленко.

Метою проекту “Громадська ініціатива “За безпечні громади Донеччини!”, що здійснюється  ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу”  є формування сталих зв’язків в громадах між поліцією та мешканцями для забезпечення правопорядку, попередження злочинності та розвитку безпечного середовища в Слов’янську та Краматорську.

 

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.