bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейські орієнтири – зеленим реформам в Україні
22.05.2017

Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство та довкілля» розпочинає новий проект «Сприяння європейським реформам у сфері довкілля і зміни клімату в Україні» і сподівається, що наші інформаційно-аналітичні матеріали та обговорення будуть корисні для Вас.

Сьогодні реформування екологічної політики та права України відбувається, головним чином, завдяки процесу європейської інтеграції та реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Належне втілення таких реформ потребує від державних органів, громадянського суспільства та інших зацікавлених осіб розуміння процесів, що відбуваються в самому ЄС. Це дасть змогу йти в ногу з часом, а не наздоганяти нашого партнера.

Саме на підтримку екологічних реформ в Україні через поінформованість та розвиток діалогу між зацікавленими особами на основі європейського досвіду спрямований наш новий проект. Інформування про основні поточні питання у сфері охорони довкілля і зміни клімату в ЄС, а також досвід подолання труднощів країнами-членами ЄС сприятиме обізнаності усіх зацікавлених сторін щодо потреб, вимог і шляхів екологічної євроінтеграції та встановленню ефективної комунікації між ними.

У рамках проекту ми запропонуємо Вам спеціальні огляди актуальних подій та тенденцій екологічної і кліматичної політики та права ЄС, аналітичні документи у сфері довкілля та зміни клімату, забезпечуватимемо діалог з актуальних питань кліматичної та екологічної політики і права. Усі матеріали будуть оприлюднюватися на нашій сторінці в Facebook та на сайті, але вже сьогодні Ви можете долучитися до списку їх розсилки, надіславши листа «отримувати EUpdates» на адресу [email protected].

За детальнішою інформацією звертайтеся до Андрусевич Наталії , керівника проекту, за адресою [email protected].

Проект реалізовує Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля» спільно із Експертно-дорадчим центром «Правова аналітика».

 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.