bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Визначено переможців конкурсу для архітекторів та дизайнерів Street Geberit 2.0
08.06.2017

Проект другокурсника Теймура Мєлікова став переможцем цьогорічного конкурсу Street Geberit 2.0, який організовувала компанія Geberit разом з освітньою платформою СANactions. Нагородження учасників відбулось на головній сцені 10-го Міжнародного архітектурного фестивалю CANactions. Конкурс Street Geberit 2.0 проводився за підтримки Агенції розвитку Миколаєва та Виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

Загалом на конкурс було подано 43 проекти з 11 міст України. Перемогу у конкурсі здобув студент Київського національного університету будівництва і архітектури Теймур Мєліков (проект 2TH5AP). Його ідея полягає у індивідуальному підході та мінімізації витрат, тому за основу була взята конструктивна модульна структура. Друге місце отримав Нікіта Солдаткін, КНУБА (проект CEA36D), а третє - Едуард та Юлія Карась, ПНТУ ім. Ю.Кондратюка (проект 1YE157). Відвідувачі сайту конкурсу Street Geberit 2.0 віддали приз глядацьких симпатій проекту Ярослава Некоза, НУВГП (проект D14G56) з результатом 733 голоси.

1 червня відбулась публічна презентація 11 проектів фіналістів у музеї Івана Гончара, а 3го червня на головній сцені 10-го Міжнародного архітектурного фестивалю CANactions у Мистецькому Арсеналі було нагороджено переможців конкурсу. Журі конкурсу складалось з українських та іноземних експертів: Олексій Раков, Генеральний Директор Geberit Trading,  Ганна Палеха, начальник управління містобудування та архітектури м. Миколаїв, Ганс ван дер Хайден, засновник Hans van der Heijden Architect, Венді Андерсон, куратор Лондонського університету мистецтв (UAL), Сімон Вінцент, засновник Arcgency architects.

Для участі в конкурсі кандидати повинні були представити дизайн вуличного туалету загального користування, що повинен був гармонійно адаптуватися до міського середовища парку Перемоги у Миколаєві.

Проекти переможців можна переглянути на сайті конкурсу: www.konkurs-geberit.com.ua

Про організаторів

Група Geberit є лідером європейського ринку сантехніки з організацією глобального масштабу. З 1874 року підприємство є піонером у своїй галузі й постійно створює нові тенденції завдяки інноваційним системним рішенням.

ТОВ „ГЕБЕРІТ ТРЕЙДІНГ” відкриті у 50 країні світу. Основна частка оборотного капіталу створюється на головних європейських ринках, що мають значний потенціал зростання, в Центральній і Східній Європі, Франції, Великобританії, скандинавських країнах, а також у Північній Америці, Китаї, Індії і Південно-Східної Азії. Компанія має 30 виробничих підприємств в 8 різних країнах. Основні виробничі підприємства знаходяться в Швейцарії, Німеччині та Австрії.

Асортимент продукції Geberit охоплює як сантехнічні, так і трубопровідні системи (системи каналізації будівель і системи постачання). Вироби торгової марки Geberit – це інноваційні, довговічні та екологічно ефективні товари, які пропонують високу функціональність для клієнтів та кінцевих споживачів. У 2013 році компанія Geberit налічувала 25 власних центрів підготовки і навчання в Європі й за океаном, в яких, використовуючи системи й інструменти програмного забезпечення Geberit, щорічно здобувають освіту і підвищують кваліфікацію близько 100 000 сантехніків, інженерів-проектувальників і архітекторів.

У 2016 році оборот групи Geberit склав 2,8 млрд. швейцарських франків. Група налічує близько 12000 співробітників у всьому світу. З 1999 року компанія з головним офісом в Йоні (Швейцарія) котирується на Швейцарській біржі. У 2012 році акції компанії Geberit були включені до індексу SMI(Swiss Market Index)

CANactions – освітня платформа, спрямована на популяризацію інноваційних концепцій і практики в архітектурі та урбаністиці. Заснована у Києві в 2008 році, вона об'єднує професіоналів з різних сфер і країн, які зацікавлені в якісних змінах в Україні за допомогою освітніх та соціально-культурних ініціатив. Поєднуючи стратегічний і тактичний рівні роботи, CANactions має на меті створення ефективних умов задля сталого розвитку українських міст. www.canactions.com

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.