bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Студенти-історики Дніпра працюють над розбудовою молодіжного центру
12.06.2017

У Дніпрі студенти-історики вже 3 місяці працюють над розбудовою молодіжного центру «Кузня української інтелігенції». 

Основна мета проекту полягає в створенні місця, де б студенти змогли з користю проводити вільний час: брати участь в різноманітних культурно-освітніх заходах, читати якісну україномовну літературу, здобувати нові знання і включатись в активне громадське життя.

За цей триместр було пророблено багато роботи.  Перш за все, ми розгорнули медіа-кампанію і створили спільноту в соціальній мережі у Фейсбуці, де інформуємо  про нашу роботу над молодіжним центром.

За цей час було надіслано понад 70 листів  в різні компанії та установи.  Крім того ми частково омеблювали кімнату і  закінчили роботу зі встановлення освітлення. Налагодили  партнерські відносити з Книгарнею «Є» і отримали листи підтримки від Департаменту освіти і науки і Управління молоді і спорту ДніпроОДА.

Останній місяць ми працюємо над креативним оформленням кімнати.

Значним напрямком роботи є й збір книжок для бібліотеки  Кузні. Нашим проектом зацікавились і вислали підбірки якісних модернових книжок видавництва «Світ», «Наш формат», «Діскурсус»,  «MERIDIAN CZERNOWITZ», «П’яний корабель» і «Залізний тато»,  за що ми їм дуже вдячні.

Значну кількість книжок нам дарують  меценати, друзі і майбутні відвідувачі «Кузні української інтелігенції». Саме завдяки зацікавленості оточуючих і видавництв на сьогодні наша бібліотека налічує 300 книг.

Літо ми проведемо максимально продуктивно і вже у вересні запрошуємо  на відкриття. Та, попри це, на нас чекає ще багато роботи, тому  ми закликаємо усіх бажаючих долучатись до розбудови Кузні української інтелігенції.

За детальною інформацію про те, що саме потрібно для створення молодіжного центру "Кузня української інтелігенції" звертайтесь до організаторів проекту:

Стрижко Гліб (https://www.facebook.com/glib.stryzhko?fref=ts) - 066-855-11-39, 096-753-19-75

Селезньова Ірина (https://www.facebook.com/profile.php?id=100007394777148) - 097-127-45-95

Будемо вдячні за поширення інформації та співпрацю в реалізації проекту.

Підготувала Ірина Селезньова

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • Ірина Селезньова
  • (097) 127-45-95

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.