bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На ECOforum у Києві з’ясовували, як свідоме виробництво та споживання впливає на світ
04.07.2017

Що таке Цілі сталого розвитку? Які українські компанії та яким чином впроваджують їх в свої бізнес-стратегії? Як вони заощаджують ресурси та ведуть збалансовану діяльність? Тема Глобальних цілей та їхнього впливу об’єднала понад 200 учасників на SDG ECOFORUM 23 червня у Всі. Свої Локація.

Форум, присвячений практикам впровадження Цілей сталого розвитку, було поділено на три тематичні блоки:

14.00 - 17.00 - лаконічні презентації представників державного та громадського сектору, а також великого, середнього та малого бізнесу: 10 практик впровадження екологічних рішень, що впливають на довкілля.

17.00-18.40 - ECOideas - майданчик для обговорень та розробок екологічних проектів у чотирьох групах: на рівні офісу, міста, країни та на світовому.

19.00-21.00 - ECOfashion шоу, на якому гості мали нагоду побачити близько 40 образів, перешитих та виготовлених з рештків тканин, пакетів з-під їжі та напоїв, дитячих іграшок тощо. Ідея показу полягала в тому, що вишукане та оригінальне вбрання можна створити із застосуванням будь-яких матеріалів, головне - повідомлення, яке закладено в образ.  Презентували моделі для шоу українські компанії, а також французька еко-дизайнер Ісагус Тош.

Організатори SDG ECOforum - Мережа Глобального Договору ООН в Україні за підтримки Платформи зростання зеленої економіки та  організаційних партнерів: European Profiles S.A - консультантів у сфері сталого розвитку в понад 50 країнах світу, “Соціальний консалтинг “Параграф” та Let’s Do it Ukraine.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.