bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Кремінній громадські активісти та влада обговорили перспективи реформування бюджетної політики
20.07.2017

18 липня 2017 р. у місті Кремінна (Луганська область) відбувся круглий стіл «Бюджетна політика в Луганській області: проблеми та перспективи реформування».

Участь в заході взяли представники органів місцевого самоврядування, громадськості та ЗМІ. Захід було організовано  ГО “Центр європейських ініціатив Луганщини”.

Учасники заходу обговорили поточний стан та тенденції з виконання місцевих бюджетів у 2017 р., питання щодо підвищення ефективності видатків місцевих бюджетів. Також в ході засідання відбулось обговорення питань, що стосуються прозорості витрачання коштів місцевих бюджетів та визначення пріоритетів бюджетної політики за участі громадськості та інших зацікавлених сторін в громаді в умовах децентралізації.

Під час круглого столу всі учасники взяли активну участь в обговоренні та надали свої рекомендації, орієнтовані на підвищення рівня прозорості місцевих бюджетів й залучення громадян до вироблення пріоритетів бюджетної політики на місцевому рівні.

Громадська ініціатива “Відкритий бюджет Луганської області” реалізується ГО “Центр європейських ініціатив Луганщини” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. 

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.