bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Кривому Розі пройшов тренінг-практикум по роботі з e-платформою
04.10.2017

29 вересня у м. Кривий ріг ГО «НОВА Енергія» провела для представників міської ради, активістів та ЗМІ тренінг-практикум «Електронна платформа для автоматизації процесів бюджету участі».

Сергій Омелічкін, керівник субгранту ГО «НОВА Енергія», розповів присутнім, як працювати з електронною платформою «Громадський проект 2.0»: як зареєструватися  у системі за допомогою  BankID ПриватБанк, BankID НБУ та ЕЦП в особистому в кабінеті користувача.

Він провів майстер-клас,продемонструвавши як працювати з проектами, а також як відбувається голосування за громадські проекти. Присутні навчилися здійснювати реєстрацію особистого кабінету на е-платформі, формувати онлайн заявки та голосувати за проекти.

Дарія Фастова, менеджер із комунікаційних технологій ГО «НОВА Енергія», розповіла учасникам тренінгу про методи та інструменти залучення громадськості до участі в конкурсі громадських проектів:на етапі подачі, голосування та моніторингу за їх реалізацією.

Тренінг-практикум «Електронна платформа для автоматизації процесів бюджету участі»у м. Кривий Ріг відбувся в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» у частині надання допомоги у запровадженні бюджету участі в українських містах у рамках компоненту «Посилення практики участі громадян у бюджетному процесі на місцевому рівні в Україні».

Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД). Розробник електронної системи «Громадський проект» — ГО SocialBoost.

Детальна інформація на сайті ГО «НОВА Енергія»: http://nova-energiya.org

Сторінка ГО «НОВА Енергія» у Facebook: www.facebook.com/NOVA.ENERGIYA

Сторінка громадського бюджету м. Кривий ріг у Facebook:  https://www.facebook.com/publicbudgetKR

Громадський проект м. Кривий Ріг на е-платформі  https://gb.kr.gov.ua/

Контакти

  • Cергій Омелічкін
  • +38 050 83 76 941

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.