bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майже 85 000 гривень зібрано під час Благодійного футболу
12.10.2017

08 жовтня 2017 року, у Здолбунові Рівненської області відбувся благодійний захід, у рамках якого було проведено два футбольні матчі з благодійною метою.

Зокрема, у протистоянні за Кубок переможця зійшлися збірна Рівненської єпархії УПЦ КП і збірна Здолбунівської райдержадміністрації та районної ради. Також змагалися юнацькі футбольні збірні з Дубна і Здолбунова. Метою ігор було об’єднати мешканців Здолбунова й району та всіх небайдужих громадян заради допомоги 4-річній мешканці Здолбунівщини Софійці Кваснюк, яку лікують від важкої онкологічної хвороби.

Важливий і масштабний захід відбувся наприкінці минулого тижня у Здолбунові, на стадіоні “Локомотив” – Благодійний футбольний матч між командами духовенства і влади. За сприяння благодійного фонду “Любіть Україну” на Рівненщині ця подія пройшла вже вдруге.

У неділю, 08 жовтня, у Здолбунові відбулося дві гри. О 15.00 за Кубок переможця змагалися юнацькі збірні – команда дитячо-юнацької спортивної школи м. Здолбунів і команда “Кристал” з м. Дубна. Обидві молодіжні команди продемонстрували вправність у грі в футбол. Перемогла команда ДЮСШ Здолбунова з рахунком 2:1.

Головне футбольне змагання дня – між збірною командою Здолбунівської райдержадміністрації, районної і міської рад та збірною командою священнослужителів Рівненської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату – розпочалося о 16.00. Гра була видовищна!

Відкрив рахунок голова Здолбунівської райдержадміністрації Сергій Кондрачук, який відправив м’яча у ворота збірної священнослужителів.

Але команда духовенства дала відсіч, а згодом здобула лідерство й утримала першість в рахунку до кінця матчу. Три м’ячі у ворота збірної держслужбовців і депутатів відправили гравці команди священнослужителів: двічі відзначився Василь Мосійчук і реалізував пенальті воротар команди єпархії Василь Іваник. Підсумок гри – 3:1 на користь збірної Рівненської єпархії УПЦ КП, яка була нагороджена Кубком переможця.

Протягом футболу команди отримали яскраву підтримку вболівальників – на трибунах стадіону не було вільного місця, лунали гасла та кричалки, вболівальники розмахували банерами з закликами на підтримку команд.

Але головний результат, заради якого всі зібралися на здолбунівському стадіоні, перевершив усі сподівання. Завдяки небайдужим мешканцям міста й району – підприємцям, керівництву і працівникам державних установ та організацій, волонтерам, засобам масової інформації, активним громадянам – за період підготовки заходу та просто на стадіоні під час матчу вдалося зібрати майже 85 000 гривень. Кошти були підраховані одразу по закінченню змагань та передані мамі 4-річної Софійки Кваснюк. Ми щиро бажаємо маленькій Софійці сили та терпіння на шляху до одужання.

Наступний Благодійний футбольний матч пройде у Рівному за участю збірних духовенства та рівненських держслужбовців і депутатів. І немає сумнівів у тому, що ініціатива Рівненського обласного благодійного фонду “Любіть Україну” та Рівненської єпархії УПЦ КП незабаром вийде за межі області.

Організатори Благодійного футбольного матчу у Здолбунові: Рівненський обласний благодійний фонд “Любіть Україну”, Рівненська єпархія УПЦ КП, Здолбунівська райдержадміністрація та Здолбунівська районна рада. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.