bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

10 000 киян матимуть можливість вивчати англійську безкоштовно
12.10.2017

Проект «»Київ заговорить англійською», який ініціювала платформа безкоштовного вивчення іноземних мов Lingva.Skills  (www.lingva.ua), пройшов на другий етап конкурсу «Громадський бюджет  Києва».

У межах цього проекту 10 000 киян  зможуть протягом року безкоштовно вивчати англійську мову  відповідно до Європейських стандартів (рівні А1-В1) з використанням інноваційної онлайн технології вивчення іноземних мов Lingva.Skills, а також завдяки відпрацюванню своїх  комунікативних навичок під час English Speaking Clubs.

Щоб гарантовано стати учасником проекту, потрібно до 30 жовтня проголосувати за проект №652 https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/652,  зробити скріншот (або фото) сторінки «Ваш голос зараховано» й надіслати на пошту [email protected]

 

Контакти

  • +380676740723

Коментарі

Ілля Гавриленко   2379 днів тому   #  

У вас у описі проекту вказано:
«Для кого цей проект
Для всіх жителів Києва …»

Однак, це не відповідає дійсності, оскільки житель – це будь-яка особа, яка фактично проживає у місті, при цьому не обов’язково будучи резидентом цього міста.
Вимога відправляти вам підтвердження відданого голосу є несправедливою, адже позбавляє можливості взяти участь у вашому проекті усіх осіб, які проживають як у передмістях Києва, при цьому працюючи та сплачуючи податки у Києві, так і у самому Києві, які винаймають житло і не мають можливості отримати офіційну реєстрацію (адже на сайті громадського бюджету Києва можуть голосувати лише особи зареєстровані у Києві), у тому числі, не зможуть взяти участь практично усі ВПО, хоча ви і надаєте їм перевагу в участі.
Вважаю, що на вашому місці було б доцільно змінити опис на більш чесний, а зняти цю дискримінаційну вимогу, щодо голосу за ваш проект.
Якби мав можливість, охоче проголосував би за проект.

  •   Пiдписатися на новi
Ірина Фурда   2370 днів тому   #  

Абсолютно згідна з попереднім коментарем. Я зареєстрована та проживаю за 3 км від межі Києва, в Києво-Святошинському районі, при цьому отримувала вищу освіту та працюю в столиці.
Проголосувати можливості не маю. Хоча на сьогодні 3 191 голосів, а за можливістю проекту 10 000 людей зможуть пройти навчання анлійської мови, то пропоную надати можливість голосу й мешканцям околиці.
Буду вдячна за порозуміння!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.