bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Життя прекрасне. «Золоті Роки 2017» у Львові
20.10.2017

Вперше у Львові 28 вересня - 2 жовтня 2017 року пройшла Східно-Європейська зустріч-фестиваль можливостей людей поважного віку.

Львів є соціально-культурним центром культури та неформальної освіти людей поважного віку.

Громадська організація “Золоті Роки” веде активну роботу у напрямку сприяння соціально-культурного відродження та змінам у соціально-освітній галузі міста Львова, відродженні традицій українського народу, що сприяє вихованню молодого покоління та популяризації можливостей людей старшого віку, відродження історико-культурної спадщини, перетворення культури на засіб формування громадського суспільства старших людей, як особистості в сучасному житті.

Саме тому реалізація проектів з відродження культурної спадщини у важкий для України час , сприятиме популяризації можливостей людей старшого віку, що має для нас вагоме значення та сприятиме розширення всеукраїнських зв’язків між містами, містечками та селами усіх регіонів України.

До Міжнародного дня людей похилого віку - 1 жовтня,  ГО “Золоті Роки” провела фестиваль можливостей людей поважного віку у Львові, участь в якому взяли представники з 14 міст України, а також гості з Словаччини, Болгарії, Білорусії та Хорватії.

Громадська організація тримає активну позицію в налагодженні міжнародних та українських звязків в галузі співпраці та обміну досвідом людей поважного віку. Делегація з Львова, в яку увійшли танцювальний колектив “АМАТОР”, солістка Марія Пронів, музикознавець Любомир Кушлик, мисткиня Христина Тимчук та Ярослава Федірко та інші , отримали перемогу на зустрічі-фестивалі “Життя прекрасне ” 2016р. у Словаччині,Поїздку підтримало Управління культури Львівської міської ради. 

У 2017р. делегація зі Львова взяла участь у фестивалі “Життя прекрасне” у Болгарії. Перемогу отримав танцювальний колектив “АМАТОР” м.Львів.

28.09-2.10.2017 р. Львів гостинно зустрічав гостей фестивалю , що проходив в рамках проекту “Життя прекрасне” - “Золоті Роки 2017”. До нас приїхали учасники творчих колективів з Миколаєва, Білої Церкви, Києва, Мелітополя, Дніпропетровської обл., Житомира, миколаїва Львівської обл., Стрия, Івано-Франківська, Сум та інших міст України, а також гості з Білорусії (м.Мінськ), Словаччини (м.Міхаловци), Балгарії та Хорватії. Фестиваль проведено за підтримки Управління культури Львівської міської ради, інтернет-телебачення “Твоє місто” та  БФ “Перша Львівська фундація”.

Фестиваль пройшов  в товариській обстановці, в рамках фестивалю проведено панельну дискусію “Інструменти довголіття”, модератор Олена Рассказова (м.Суми) та підписано меморандум про співпрацю.

ГО “Золоті Роки ” дякує за підтримку усім, хто долучився до організації даного заходу і надалі працюватиме в цьому напрямку.

З повагою, голова ГО “Золоті Роки” Людмила Гришко. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.