bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Покращення доступу до правосуддя для людей поважного віку
02.11.2017

ГО «Суспільство і право» за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» реалізовує проект «Покращення доступу до правосуддя для людей поважного віку, шляхом підвищення обізнаності щодо судового захисту».

 В жовтні 2017 року громадська організація “Суспільство і право” року за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» розпочала реалізацію проекту «Покращення доступу до правосуддя для людей поважного віку, шляхом підвищення обізнаності щодо судового захисту в Україні».

Основною метою проекту є сприяння підвищенню обізнаності людей поважного віку м. Львова та Львівської області щодо своїх прав та можливостей їх захисту, зокрема у судовому порядку, а також підвищення рівня довіри громадян до судової системи України шляхом ознайомлення з судовими процедурами та процесами.

Планується проведення 6 фокус-груп та 6 круглих столів у м. Львові, Винниках, Стрию, Старому Самборі, Сколе та Жовкві з метою вивчення потреб з якими стикаються люди поважного віку при зверненні до суду. Також буде видано методичний посібник з питань, які виникають у людей поважного віку при зверненні до суду, встановлено інформаційні стенди в бібліотеках та офісах партнерських організацій, проведено передачу на радіо.

Люди поважного віку матимуть можливість отримати фахову правову консультацію щодо судового захисту звернувшись на гарячу лінію або безпосередньо в офіс організації.

ГО «Суспільство і право»

Адреса:

м.Львів, вул.Промислова 50/52, каб.625 (6 пов)

Бізнес центр “Український капітал”

Гаряча консультаційна лінія:

Тел. +38 098 94 46 500

Тел. +38 095 59 78 887

Консультації можна отримати також звернувшись на електронну скриньку організації [email protected], та шляхом подання звернення через мережу Facebook (https://www.facebook.com/SocietyLawLviv/)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.