bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Харкові громадські активісти вчились захищати свої права у медіапросторі
13.11.2017

12 листопада в приміщенні Хабу соціальної активності «Студия 42» відбувся семінар “Журналіст, дій! Що не так з українськими медіа та як з тим боротись?”.

Захід організовано за ініціативи ГО “Харківський правозахисний альянс”. Тренером семінару стала Ганна Старкова, кандидат культурології, яка викладала на кафедрі телебачення Харківської державної академії культури.

Під час заходу учасники говорили про сучасні медійні професії, найпопулярніші медіапросторі в Україні, розглянули таємниці ньюзрумів, розглянули особливості роботи журналістом та навчились захищати свої права в медіа просторі.

Роль медіа сьогодні це не тільки інформування громадян про поточні події в місті чи країні, це також ключова роль у викритті неналежного використання державних коштів, розкриття потенційних конфліктів інтересів, захисту суспільного здоров’я та безпеки, - зазначив керівник проекту Сергій Напрасніков.  

Проект “Громадська кампанія з підвищення медіаграмотності мешканців Харківщини як інструмент протидії дезінформації та перешкоджання дестабілізаційним заходам в регіоні в умовах військового конфлікту”  реалізується ГО “Харківський правозахисний альянс” за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.