bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Харкові формується регіональна коаліція сприяння розвитку громадянського суспільства
20.11.2017

Розуміючи важливість співпраці для втілення у життя завдань Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні (далі – Стратегії), ГО «Нова Енергія», як представник Харківської області у Всеукраїнській коаліції, ініціює утворення Регіональної коаліції громадських організацій для забезпечення громадського супроводу реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки в Харківській області (далі – Регіональна коаліція).

Регіональна коаліція утворюється в межах проекту, який виконує ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” разом із партнерськими організаціями за підтримки Програми розвитку ООН в Україні у 25 регіонах України.

Бажаючі приєднатися до Регіональної коаліції Харківської області мають заповнити Анкету до 26 листопада  2017 року за посиланням: https://goo.gl/nn8LjE

З текстом Угоди про створення Харківської регіональної коаліції можна ознайомитися за посиланням

27 листопада 2017 року відбудуться установчі збори Коаліції. Дату та місце буде повідомлено додатково. Результати відбору буде опубліковано 4 грудня 2017 року на офіційному сайті ГО «Нова Енергія» та в соцмережі Facebook.

Затвердження Національної стратегії зумовлено необхідністю створення державою сприятливих умов для розвитку громадянського суспільства, різноманітних форм демократії участі, налагодження ефективної взаємодії громадськості з органами державної влади та органами місцевого самоврядування.

Контакти

  • Віталій Филенко
  • 0950084991

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.