bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Краматорську поліція та громадськість налагоджують співпрацю для зміцнення безпеки громади
22.11.2017

21 листопада 2017 року на базі бібліотеки ім. Чехова а Краматорської ЦСПБ Управління з гуманітарних питань за  ініціативи ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” відбувся захід в рамках медіа-проекту “Відкрита поліція” за участі представників патрульної поліції, депутатів міської ради, спеціалістів Центру безоплатної вторинної правової допомоги, громадськості. Модератором заходу виступила Шкарупа Валентина Володимирівна, провідний бібліотекар бібліотеки ім. Чехова.    

На заході було дуже цікаво вислухати думки ВПО, людей пенсійного віку, а особливо увагу наділяли ініціативам молоді. Тішить те, що ця вікова категорія громади має власні спостереження та думки, дуже цікаві та прогресивні. Небайдужість громади до проблем у місті, до вирішення їх у правовому полі створила дійсно активний діалог. В ході зустрічі виникало багато питань, які є спільними  для всіх залучених учасників. Більше того, це корисно і для спеціалістів, які беруть участь у нашому заході: ми обмінювалися   досвідом, обговорили  шляхи вирішення тих чи інших проблем, намагалися  знайти нові підходи для спільної роботи. Захід, який відбувся, став містком в налагодженні співробітництва між органами влади та громадою міста. Всі присутні погодилися з тим, що тільки спільні дії та  відповідальність поліції, влади, органів правозахисту та самих громадян зробить життя спільноти безпечним і комфортним.

Метою проекту “Громадська ініціатива “За безпечні громади Донеччини!”, що здійснюється  ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” за підтримки Програмної  ініціативи «Права людини та правосуддя» є формування сталих зв’язків в громадах між поліцією та мешканцями для забезпечення правопорядку, попередження злочинності та розвитку безпечного середовища в Слов’янську та Краматорську.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.