bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Полтавські ветерани взяли участь у тревел-семінарі «Твоя справа»
29.11.2017

Рецепт успіху в бізнесі залежить від наполегливої та відданої праці. Про це та решту секретів власної справи понад три години київські комбатанти говорили з полтавськими ветеранами.

17 полтавських ветеранів і волонтерів 26 листопада вирушили до Києва за новими знайомствами, досвідом, натхненним спілкуванням. Говорили про оригінальні ідеї у власній справі, про перші кроки, про ризики, втрати, про внутрішній потенціал до дії, інвесторів, партнерство, бюрократію та закордонний ринок. У якості лекторів – п’ятеро учасників бойових дій на Сході України, які свого часу пройшли фронтові випробування, а нині втілюють свої ідеї в життя.

Вони тримали аудиторію в тонусі, дивували та встигали жартувати над складними речами, водночас, відверто ділилися що вдалося, як не зійти із шляху і чим не перейматися: Володимир Шевченко (95-та окрема аеромобільна бригада) – мобільні кав’ярні “Veteranо coffee”, Антон Колумбет (26-та окрема артилерійська бригада) – консервоване м’ясо в м’якій упаковці «I’MREADY», Олександр Морозов (95-та окрема аеромобільна бригада) – серветки для чищення зброї “Clean shot”, Дмитро Крикун (95-та окрема аеромобільна бригада) – масажний кабінет «Кіборг-масаж», Олександр Матяш (батальйон «Київщина») – чоловіча білизна “Regata Club”.

Із тревел-семінару полтавці виходили мотивованими та рішуче налаштованими. Віталій Біляєв уже тривалий час роздумує над ідею власного бізнесу: «Маю бажання відкрити власну справу. Взагалі вважаю, що українцям необхідно брати свій матеріал і виготовляли з нього свій продукт. Якісний, конкурентний, достойний. Під час семінару на деякі речі почав дивитися іншими очима. Відкрилися двері до нових перспектив. Мав декілька упереджень і тривог стосовно бюрократії. Але почув від київських побратимів, що здебільшого це не значна проблема, якщо робити все правильно. Треба мати бажання і готовність іти крізь перешкоди. Планую консультуватися з київськими і з полтавськими ветеранами з якими познайомився під час заходу. Готовий допомагати іншим своїми порадами, ділитися наявним досвідом. Впевнився, що в кожній справі для мотивації необхідно мати певну підтримку, а в кожного вона своя».

Організатори впевнені, що результати семінару обов’язково будуть. Бо приклад людей, яким вдалося, ставатиме зразком у необхідний час. Олександра Сиротенко, співзасновник ГО «Команда небайдужих» вважає: «Насправді фронт може бути не виключно там, де тривають фактичні бойові дії. Його можна знайти та розгорнути в глибокому тилу. І на цьому своєрідному полі бою часом знаходиться шлях до ефективної адаптації. Маю надію, що тревел-семінар «Твоя справа» для учасників стане внутрішнім стержнем, точкою відліку до нових звершень.

Як і в здійсненні кожного задуму, результат не був би максимальним без зусиль багатьох людей. Тому хочеться надзвичайно подякувати усім лекторам-ветеранам, які попри значне навантаження знайшли час і поспілкувалися з полтавськими побратимами; висловити вдячність організаціям «Елеос-Україна» та «Побратими» за допомогу у втіленні проекту.

Контакти

  • 0955253126
  • https://pbn.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.