bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Донецькій області стартувала інформаційна кампанія «Ми всі рівні»
08.12.2017

У грудні в Бахмуті, Дружківці, Краматорську та Слов’янську представники ГО «Правозахисний рух Донбасу» розпочали інформаційну кампанію «Ми всі рівні». 

Мета кампанії - донести важливість інтеграції людей з інвалідністю в активне соціальне та громадське життя Донеччини. 

В рамках кампанії розміщено біл-борди, сіті-лайти, постери із закликом «Зробимо наше місто доступним для всіх людей», розповсюджуються інформаційні матеріали на тему доступності державних та соціальних об’єктів для людей з інвалідністю.

«Поступово розширюються можливості отримання людьми з вадами здоров’я освіти, набуття професії, здійснення особистісного саморозвитку та самоствердження. Безпомилково можна стверджувати, що ця справа йде назустріч гострому соціальному запиту цілої групи населення, яка, не маючи достатньої матеріальної та соціальної підтримки держави при обмежених хворобою власних можливостях, має нагальну потребу почуватися людиною в цивілізовану суспільстві, тобто мати можливість культурного і духовного розвитку та самоствердження. Наразі потрібно розвивати зворотний аспект проблеми - пристосовувати суспільство до того, що все більше його членів мають функціональні обмеження» - говорить керівник проекту Іван Світличний.

Нагадаємо також, що ГО “Правозахисний рух Донбасу” проводить семінари для людей з інвалідністю за темою “Інструменти участі у виробленні місцевої політики та захисту громадських інтересів” у містах Краматорськ, Слов’янськ та Дружківка, спрямованих на захист прав та інтересів людей з інвалідністю (в тому числі ВПО та ветеранів АТО).

 Проект “Ти не один: захист прав та соціальна інтеграція людей з інвалідністю в Донецькій області” реалізується ГО “Правозахисний рух Донбасу” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.