bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний антикорупційний флешмоб відбувся в Чернігові
08.12.2017

9 грудня - Міжнародний день боротьби з корупцією. Напередодні свята антикорупціонерів ГО Чернігівський Центр Прав Людини та активісти - студенти провели флешмоб «Я вільний від корупції».

Захід проходив в Чернігівському національному технологічному університеті. Десятки студентів отримали інформаційні буклети «Як протидіяти корупції», яскраві наліпки «Корупція і хабарництво – Невидимі вороги» та силіконові браслети з написом – «Я вільний від корупції».

9 грудня в багатьох країнах світу проходять зустрічі, конференції, флешмоб, семінари та інші заходи, приурочені до Міжнародного дня боротьби з корупцією.

Відповідно до Конвенції ООН проти корупції та Конвенції Ради Європи про кримінальну відповідальність за корупцію, корупція - це зловживання державною владою для одержання вигоди в особистих цілях, в цілях третіх осіб і груп, а також численні форми незаконного привласнення публічних коштів для приватного використання. Крім того, до корупційних явищ належить і непотизм (кумівство, сімейність).

У всесвітньому рейтингу СРІ Україна посіла 131 місце зі 176 країн. Цю сходинку із показником 29 балів разом з нами розділили Казахстан, Росія, Непал та Іран.

Долучайтесь та слідкуйте за новинами на публічній сторінці проекту в соціальній мережі Facebook

Контакти

  • Чернігівський Центр Прав Людини Тел./факс 0462 67 75 75
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.