bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У селі на Київщині створюють вільний простір для молоді
16.01.2018

«Село - це люди» - Оленка, школярка з Шевченкового, що на Київщині, збирає кошти на краудфандинговій платформі для облаштування креативного простору GROMADA space для молоді свого села, - «І не тільки» - додає дівчина.

Олена говорить, що багато хто думає, що в селі немає цікавої, креативної і активної молоді, хоча це не так. “Тут є я і мої друзі та знайомі, ми хочемо розвиватися і змінюватися на краще. У школі “Агенти Змін” я зрозуміла, як ми можемо це зробити, і тепер потребую вашою підтримки.

Уявіть затишну, гарно освітлену, теплу кімнату з пухнастим килимком на підлозі і пуфиками. Ви сидите в цій кімнаті і обговорюєте мегакруту тему з дуже цікавими людьми. Уявили? Саме таким буде простір вільних думок GROMADA space.

Місце, де будуть проводитися воркшопи і лекції, втілюватися ідеї, створюватиметься атмосфера натхнення.”

Проект стартував для збору коштів на краудфандингу https://gofunded.org/campaigns/gromada-space/ і дівчина щиро прагне втілити ідею, яку підтримують її односельчани, в життя. 

Допомогти можна, перейшовши за посиланням https://gofunded.org/campaigns/gromada-space/, і натиснувши кнопку "підтримати". 

Контакти

  • Олена Діхтярук
  • 380730510396
  • https://gofunded.org/campaigns/gromada-space/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.