bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Троїцької громаді впроваджують модель сталого розвитку на Луганщині
31.01.2018

Впровадження в об’єднаної громаді стійкої моделі взаємодії та комунікації через збалансування інтересів органів місцевого самоврядування та периферійних громад із використанням інструментів місцевої демократії того варто.

Майже у кожній справі найскладнішим є початок. А рушивши з місця, поступово процес набирає швидкості. Впровадження в об’єднаної громаді стійкої моделі взаємодії та комунікації через збалансування інтересів органів місцевого самоврядування та периферійних громад із використанням інструментів місцевої демократії того варто.

В червні минулого між Троїцькою селищною радою та ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» було підписано Меморандум про співпрацю, метою якого є розробка проекту Статуту. Експерти весь час надавали методичну, консультаційну та організаційну допомогу, проводили навчання. Рішенням сесії була створена спільна Робоча група для опрацювання матеріалів.

24 січня у залі засідань Троїцької селищної ради відбулося засідання чергової дванадцятої сесії ради. До порядку денного було включено ряд важливих питань життєдіяльності об’єднаної громади, зокрема схвалення проекту рішення «Про затвердження Статуту Троїцької селищної територіальної громади». Абсолютна більшість депутатів підтримали рішення, яке є лише наступним кроком на шляху до затвердження Статуту. Надалі проект документу будуть обговорити між собою мешканці 38 сусідніх сіл, приєднавшихся в 2017 року до Троїцька. Працюємо далі!    

Діяльність проводится ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проекту «Забезпечення сталого розвитку у об’єднаних територіальних громадах на Луганщині через збалансування інтересів центру та периферійних громад».  

Контакти

  • ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.