bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Херсоні відбулося міжрегіональне стажування громадських активістів
30.03.2018

29 березня 2018 року у Херсоні завершилося триденне стажування, організоване регіональним громадським хабом – Фондом «Захист» для восьми активістів та активісток з різних областей країни. Протягом 27 - 29 березня 2018 року активісти з різних регіонів України вивчали досвід організацій громадянського суспільства, що діють у Херсоні, та налагоджували шляхи для співпраці.

Вони мали можливість вивчити багаторічний досвід діяльності Фонду. Голова його правління Лариса Польська під час презентацій, інформаційних сесій і майстер-класів на практичних прикладах розкрила актуальні питання, пов’язані з місцевим фандрейзингом, інституційним розвитком організації, забезпеченням у її діяльності демократичного врядування та ефективного менеджменту.

Учасники стажування також ознайомилися з дієвими практиками й успішними історіями інших неурядових об’єднань міста, серед яких громадські організації «Сонячні діти Херсонщини», «КримSOS» і «Глобальний погляд», молодіжна ініціативна група «Кип’яток».

Неабиякі пристрасті серед стажувальників викликала гра «Світ Громад» (симулятор розвитку спільноти) і змагання у дебатах на гострі суспільні теми.

Родзинкою заходу стало знайомство з просторами громадського активізму в обласних закладах культури – універсальній науковій бібліотеці ім.О.Гончара, художньому музеї ім.О.Шовкуненка та екскурсії ними.

Захід проведено у рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Контакти

  • Фонду громади міста Херсон ”Захист”
  • [email protected]
  • 050 399 77 09

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.