bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сайт «Кар’єра для нового життя» допомагає найбільш вразливим верствам населення
08.07.2018

Соціальний портал «Кар'єра для нового життя» (careerfornewlife.com), що діє в межах Міжнародного благодійного фонду Карітас України, оновився,  допомогаючи соціально незахищенним категоріям населення у працевлаштуванні та розвитку власної справи.

А саме: розширилася цільова аудиторія сайту, додані нові функції, оновлено дизайн, актуалізувані вакансії та резюме.

Цільова аудиторія
Раніше наш сайт допомагав у працевлаштуванні тільки переселенцям. Тепер допомагає також:

  • людям з інвалідністю;
  • жінкам із дітьми;
  • людям старшого покоління.

Для соціально відповідальних роботодавців це означає більш широкі можливості в плані пошуку співробітників, а для кандидатів – економію часу при пошуку роботи.

Нові функції

  • Додати вакансію або резюме стало простіше. 

Для зручності користувачів на сайті реалізували функцію додавання вакансій і резюме без реєстрації. Це буде корисно невеликим компаніям і здобувачам, яким потрібно швидко закрити нескладну вакансію або знайти роботу за затребуваною спеціальністю.

  • Новий фільтр із точною орієнтацією на цільову аудиторію. 

Тепер при додаванні вакансії роботодавець може вказати у фільтрі, кого він готовий узяти на роботу: переселенців, людей з інвалідністю, жінок або людей старшого покоління. Для роботодавців це означає чітке таргетування своїх вакансій, а для здобувачів зменшує зусилля на пошук потрібної роботи.

Новий дизайн
Тепер користуватися сайтом і його функціями стало простіше. Більш зручна структура головної сторінки й сучасний дизайн дають можливість швидко знайти потрібну інформацію або виконати необхідну дію.

Актуалізація вакансій і резюме
На сайті приховали вакансії та резюме з терміном розміщення понад 6 місяців. Якщо роботодавці чи пошукачі мають намір відновити показ вакансій або резюме, вони можуть зайти в особистий кабінет і поновити їх статус. При цьому увійти в особистий кабінет можна зі старим логіном і паролем!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.