bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національний радіомарафон «Ukrainians»: фінал
19.07.2018

Національний радіомарафон «Ukrainians» підходить до свого завершення. І цієї п’ятниці на нас чекає фінал!

Національний радіомарафон «Ukrainians» – це 10 розмов про нас, українців. Метою його є популяризація національного, релігійного, будь-якого різноманіття української нації. Ми завжди маємо пам’ятати про те, що мир і безпека можливі лише тоді, коли в суспільстві панують взаєморозуміння і прийняття різноманітності всіх його членів.

20 липня о 12:00 на нас чекає розмова з Ноель Калхун, заступницею голови Агентства ООН в справах біженців в Україні. Будемо говорити про ситуацію з внутрішньо переміщеними особами та біженцями в нашій державі.

У слухачів є можливість долучитися до нашої вікторини і виграти пам’ятний приз від організаторів! Телефонуйте під час прямого ефіру до студії за номером (044) 585 44 88, відповідайте на три запитання та перемагайте.

Ми різні, але всі ми – Ukrainians!

Організаторами марафону виступають Фундація прав людини та мережа радіостанцій «Стильне радіо «Перець ФМ» за підтримки Institut für Auslandsbeziehungen та Міністерства закордонних справ Німеччини. Радіомарафон проходить у рамках проекту «Голос жінки має силу».

Контакти

  • www.uhrf.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.