bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Рівному стартує проект для підтримки жіночих громадських організацій
16.08.2018

Жіночі громадські організації здатні змінити нашу державу на краще, а ініціативні жінки – згуртувати людей для вирішення проблем. Задля підсилення ролі громадських організацій та збільшення їх впливу, у серпні стартує проект «Посилення, розбудова спроможності та підтримки жіночих НУО Рівненщини та Чернігівщини». Організатором виступить ГО «Єдність».

 

Впродовж шести місяців проект реалізовуватиметься як на місцевому, так і на міжрегіональному рівні. Зокрема, відбудеться залученість активних жінок до діяльності громадських організацій та впровадження спільних ініціатив з більш досвідченими жіночими організаціями з інших регіонів, з якими вже встановлено партнерство. Група тренерів та експертів, які будуть проводити тренінги та навчання та надавати експертну підтримку формування Міжрегіональної мережі обміну та підтримки жінок-активісток.

Етапи проекту :

- Посилення спроможності партнерської організації ГО «Спілка жінок Куликівщини»;

- Залучення потенційних лідерок до жіночого активізму;

- Розбудова спроможності зацікавлених жіночих НУО Рівненщини та Чернігівщини;

- Створення/підтримка мережі і обмін інформацією.

Сьогодні громадські організації, які спрямовують свою діяльність на захист прав жінок, стикаються з новими викликами, а водночас і відкривають нові можливості для посилення діяльності та ролі жінки в суспільстві. В умовах економічної нестабільності жіночі громадські організації стикаються зі скороченням фінансування, труднощами у пошуку підтримки для повноцінної роботи організацій, через що змушені звужувати або зупиняти свою діяльність. Але, з іншого боку, криза – шанс для змін. Жінки є рушійною силою, що здатна нести зміни й позитив у свої громади.

Проект допоможе не лише сприяти інституційному посиленню й організаційному розвитку жіночих організацій з малих міст та селищ або новостворених жіночих організацій, але й об’єднати їх в Міжрегіональну мережу обміну та підтримки жінок-лідерок. Це надасть можливість підвищити їх професійний рівень, самовдосконалюватись, і що дуже важливо, відчувати постійну підтримку та подальший супровід.

Головна мета - посилити потенціал та спроможність жіночих НУО Чернігівщини та Рівненщини шляхом створення Міжрегіональної мережі обміну та підтримки жінок-лідерок заради становлення у суспільстві позиції активної жінки, яка хоче вийти на новий рівень розвитку в громадській діяльності.

До участі запрошуються активні та ініціативні жінки, що прагнуть змінити цю країну!

Стежте за нашими новинами в соціальних мережах та на сайті!

Контакти ГО «Єдність»:e-mail: [email protected]

Сайт: http://ngo-ednist.com.ua/

Facebook: https://www.facebook.com/business.development.rv/

(0362) 28-24-83, (093) 004-46-04, (097) 405-33-95, (066) 825-51-75

Проект «Посилення, розбудова спроможності та підтримка жіночих НУО Рівненщини та Чернігівщини» реалізується в рамках конкурсу грантів Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд».

Контакти

  • http://ngo-ednist.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.