bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Долучайтеся до створення довідника про інституції, які допомагають парламенту України
04.07.2022

Програма USAID «Рада: наступне покоління» працює над створенням спеціалізованого довідника інституцій, що співпрацюють з Верховною Радою України, громадами та громадянами. 

У довіднику буде зібрано інформацію про діяльність та напрями роботи всіх організацій та проєктів, які надають міжнародну технічну допомогу Парламенту. 

Головною метою створення документа є поліпшення взаємодії проєктів міжнародної технічної допомоги з Верховною Радою України (як депутатським корпусом, так і  структурними підрозділами Апарату ВР). 

Довідник поширюватиметься серед парламентарів, працівників Секретаріатів,  Комітетів та фракцій/депутатських груп та інших структурних підрозділів Апарату Верховної Ради України. Він допоможе їм вибудовувати співробітництво з міжнародними партнерами у законотворчому процесі, в реалізації контрольної функції комітетів та поліпшенні комунікації з виборцями. 

Запрошуємо представників міжнародних організацій, фондів, програм та проєктів міжнародної технічної допомоги поділитися інформацією про свою діяльність та про те, як вона допомагає Україні. 

Заповнити анкету можна за посиланням до 8 серпня 2022 року. 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.