bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Тернополі активні громадяни вчилися залучати фінанси для своїх організацій
31.10.2022

Як розробити стратегію з пошуку фінансування для своєї діяльності, як побудувати фінансову політику всередині громадської організації та про інші елементи фінансової грамотності громадські активісти переміщених та місцевих ОГС дізнавалися під час тренінгу «Зміцнення фінансової спроможності громадської організації».
 
????Це був перший публічний захід в рамках реалізації нашого нового проєкту який пройшов в #Тернопіль 03 жовтня в #ТернопільХаб
 
Oleksiy Kormiletskyy, експерт з організаційного розвитку громадських організацій (ГО «Суспільна служба правової допомоги») навчав активних громадян як стати фінансово спроможним в кризових умовах під час війни.
 
⏰Особливо цей захід був актуальним для релокованих з окупованих територій або з зони бойових дій організаціям. Знання отримані під час заходу допоможуть їм швидше адаптуватися та ефективно використовувати наявні ресурси або залучити нові і таким чином, стати більш корисним у новій для себе громаді.
 
Захід проводився в рамках проєкту «Нові мешканці Тернополя» – шлях від міграції до стабільного розвитку, який впроваджується ГО Східноукраїнський центр розвитку місцевої демократії за підтримки Government of Canada та Black Sea Trust for Regional Cooperation, a Project of the The German Marshall Fund of the United States.
 

Контакти

  • Максим Данильченко
  •  0990649654

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.