bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Активна молодь розробила посібник «На світовій арені»
21.12.2022

Кожного дня ми чуємо по новинам про результати міжнародного партнерства держав, про діяльність та рішення міжнародних організацій, про зустрічі та переговори в рамках міжнародних форматів співпраці… Але чи завжди орієнтуємося у питаннях: Чим займається ця міжнародна організація? Як взаємодіє з Україною? Які рішення приймає для подолання глобальних криз?

Саме для відповідей на ці та інші питання команда випускників Відкритого університету реформ за підтримки Центру демократії та верховенства права і за фінансової підтримки Швеції розробила інтерактивний посібник про міжнародні організації «На світовій арені», в якому пізнавальна інформація поєднується із цікавими вправами та іграми, які допоможуть засвоїти отримані знання та дізнатися нове!

Посібник включає інформацію про:  

§  20 ключових міжнародних організацій (історію їх створення, мету, поставлені завдання, напрямки діяльності, приклади взаємодії з Україною);

§  додаток «Міжнародна допомога Україні під час війни»;

§  додаток «Міжнародні формати співпраці»;

§  питання для самоперевірки;

§  інтерактивні вправи;

§  гра «Моделювання засідань міжнародних організацій»;

§  гра-лото «На світовій арені».

«Посібник можна використовувати при вивченні окремих тем для предметів «Основи правознавства», «Громадянська освіта» у школі, проведенні позакласних заходів для різних цільових аудиторій молоді, цікавих тематичних зустрічей. Наприклад, це може бути проведення настільної гри-лото «На світовій арені», гри «Моделювання засідань міжнародних організацій»; розробка уроку на тему «Міжнародні організації», проведення круглого столу «Міжнародна допомога Україні під час війни» або семінару «Міжнародні формати співпраці» тощо. Посібник розкриває широкі можливості для різних форматів активностей із готовими матеріалами», - зазначає співавторка посібника Вероніка Приходько.

Запрошуємо кожного долучитися до вивчення світу міжнародних організацій!

Переглянути посібник можна тут, а завантажити – за посиланням.

 

Контакти

  • Керівник проєкту - Вероніка Приходько
  •  https://www.facebook.com/profile.php?id=100010001051384

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.