bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Результати дослідження «Медіаспоживання та громадська активність українських біженців у Польщі»
04.01.2023

Громадянська мережа ОПОРА у листопаді 2022 року провела велике унікальне дослідження серед українців, які приїхали до Польщі після 24 лютого 2022 року. Наразі кількість українських біженців від війни саме у цій країні є найбільшою. В умовах, коли так багато громадян за кордоном, нам потрібно вивчати їх поведінку, мотиви, канали комунікації, щоб не втратити зв’язок та вчасно надавати їм важливу інформацію просвітницького спрямування.

Як українські біженці у Польщі споживають новини? Які канали інформації для цього використовують? Кому найбільше довіряють? Чи залишаються вони залученими до суспільно-політичного життя України? Чи планують брати участь в перших повоєнних виборах?

Щоденникові дослідження та глибинні інтерв’ю, проведені за аналітичними напрацюваннями і на замовлення ОПОРИ, дадуть розуміння основних трендів медіаспоживання українців у Польщі. Виконавцями польової частини дослідження стали представники Київського міжнародного інституту соціології.

Спікери:

  • Ольга Айвазовська, Голова правління Громадянської мережі ОПОРА;
  • Роберт Лорян, аналітик даних Громадянської мережі ОПОРА;
  • Наталія Панченко, голова правління Stand with Ukraine foundation, лідерка громадської ініціативи «Євромайдан-Варшава».

Захід відбудеться 12 січня об 11:00 в онлайн-форматі на Facebook-сторінці та YouTube-каналі ОПОРИ. 

Ця ініціатива реалізується Громадянською мережею ОПОРА за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Британії. Будь-які думки, висловлені під час заходу, належать ОПОРІ і не обов’язково відображають погляди Міністерства міжнародних справ Канади чи Уряду Канади, та Уряду Великої Британії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.