bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю матеріалів для креативності та арт-терапії
10.01.2023

Благодійна організація «Благодійний Фонд «Клуб Добродіїв» оголошує тендер на закупівлю матеріалів для креативності та арт-терапії для забезпечення реалізації благодійного проєкту за підтримки «Плен Інтернешнл, Інк.» [Plan International, Inc.],

У рамках проєкту передбачено підготовка 3800 наборів для арт-терапії для  дівчаток та хлопчиків віком від 5 до 17 років з деокупованих територій України.

Предметом даного тендеру є закупівля матеріалів для креативності та арт-терапії, що увійдуть до наповнення даних наборів.

Строк поставки товару: з дня підписання договору до 20.01.2023 р

Умови оплати товарів, виконання робіт, надання послуг: оплата після  поставки товару.

Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені Учасником, а також витрат на транспортування, навантаження, розвантаження. До розрахунку ціни пропозиції не включаються та не відшкодовуються Замовником будь-які витрати, понесені учасником у процесі здійснення процедури закупівлі та укладення договору про закупівлю.

Доставка товару здійснюється транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник. Кожна партія товару має супроводжуватися документами (накладними, документами, які засвідчують якість та безпеку).

Благодійна організація «Благодійний Фонд «Клуб Добродіїв» запрошує зацікавлені сторони надати цінові пропозиції. 

Докладніший перелік запитуваних матеріалів та їх специфікації внесені у Додаток 1. Перелік матеріалів для тендеру, що додається.

За результатами тендеру буде відібрано компанію, яка отримає право на укладення договору на постачання вказаних матеріалів.

Вимоги до виконавця тендеру:

  1. Підтверджений досвід діяльності, що відповідає запиту даного тендеру.
  2. Державна реєстрація відповідно до чинного законодавства України.
  3. Не менше 3 років діяльності за даним профілем.

 

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ

  1. Відомості про підприємство в довільній формі.
  2. Тендерна пропозиція.
  3. Копія виписки (свідоцтва) або Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, або з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.
  4. Копію Свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість або Витягу платників податків на додану вартість (для учасників-платників ПДВ), або Витяг з реєстру платників Єдиного податку.
  5. Довідка про відкриття рахунку з обслуговуючого банку.
  6. Надання інформації про досвід проведення подібної діяльності із забезпечення вказаних типів матеріалів (у довільній формі).
  7. Документи, що підтверджують повноваження посадової особи або представника учасника процедури закупівлі щодо підпису документів цінової пропозиції.
  8. Гарантійний лист про поставку товару.

 

 Чекаємо на пакет документів на електронну адресу [email protected] до 13:00, 13 січня 2023 року (включно) з темою листа «Тендер. Матеріали для арт-терапії».

 У разі виникнення додаткових запитань звертайтес

При надсиланні документів Ви даєте згоду на обробку та збереження ваших персональних даних Благодійною організацією «Благодійний Фонд «Клуб Добродіїв»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.