bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на обрання постачальника послуг з виготовлення анімаційних відеороликів
01.02.2023

Запрошуємо зацікавлених осіб взяти участь у конкурсі на обрання постачальника послуг з виготовлення анімаційних відеороликів у рамках реалізації проєкту «Розробка цифрових навчальних модулів для членів громадських організацій у соціальній сфері та сфері охорони здоров’я» у Навчально-науковому інституті «Каразінська школа бізнесу» Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Мета проєкту полягає у розробці цифрових навчальних модулів для членів громадських організацій у соціальній сфері та сфері охорони здоров’я. Ці модулі будуть створені у форматі, який дозволить автономно та самостійно отримати кваліфікацію, яку можна легко адаптувати до робочого процесу та загальної доступності часу членів цільових аудиторій. Мета полягає в тому, щоб розробити практичні, наочні та зручні матеріали.

1. Досягнення мети проєкту забезпечується за рахунок, зокрема Розробки коротких відеороликів (до 24 міні-відеороликів) з використанням техніки креативної анімації.

У разі зацікавленості ваші Пропозиції, оформлені як комплект конкурсної документації, мають бути надіслані до 18:00 06.02.2023 року на e-mail адміністративного помічника проєкту .

Вимоги до конкурсної документації

Конкурсна документація має містити:
1. Комерційну пропозицію (див. зразок – Додаток 1); файл з комерційною пропозицією має називатись “Назва компанії_Commercial Offer”.

  • має бути розроблена відповідно до вимог Технічного завдання;

  • має бути написана українською мовою;

  • має містити перелік послуг, ціну за одиницю та загальну вартість пропозиції в національній валюті – грн;

  • у випадку, якщо надавач послуг є юридичною особою, комерційна пропозиції повинна бути надана на фірмовому бланку компанії;

  • має містити контакти претендента (телефон, поштова адреса для листування, електронна адреса);

  • має бути підписана та завірена печаткою (у разі наявності).

  1. Резюме запропонованого персоналу.

  2. Підтвердження кваліфікації запропонованого персоналу (див. зразок – Додаток 2).

  3. Перелік техніки, що буде використовуватись для виготовлення анімаційних відеороликів із зазначенням характеристик, що підтвердять можливість отримання відео із вищезазначеними вимогами.

  4. Копію документів, що підтверджують державну реєстрацію компанії/ФОПу (із зазначенням відповідних КВЕДів).

Пропозиції, оформлені неналежним чином, з неповним комплектом документів або відправлені пізніше вказаного терміну, не будуть допущені до розгляду.

Запитання щодо технічних або організаційних питань мають бути надіслані:
1) ВИКЛЮЧНО письмово за наступною електронною адресою: [email protected]; 2) не пізніше ніж за робочих дні до дати закінчення конкурсу;
3) з посиланням на назву конкурсу в темі листа.

Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу» Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна зі своєї сторони гарантує конфіденційність наданої в пропозиціях інформації.

Додаткова інформація у вкладених файлах.

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.