bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит цінових пропозицій на постачальника послуг з підготовки анімаційних відео фільмів
07.03.2023

МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» в рамках реалізації проекту «Розширення можливостей правоохоронних органів у подоланні насильства щодо дітей в Інтернеті» оголошує місцеву закупівлю на постачальника послуг з підготовки анімаційних відео фільмів в рамках соціального проекту.

Проект «Розширення можливостей правоохоронних органів у подоланні насильства щодо дітей в Інтернеті» базується на визнанні пріоритету захисту дітей як однієї з уразливих груп від різних форм насильства, у тому числі кібернасильства, а також на необхідності вжити всіх можливих заходів для їх убезпечення. Діяльність проекту спрямована на підвищення спроможності правоохоронних органів та організацій громадянського суспільства забезпечувати цифрові права дітей та створювати ефективні сучасні інструменти реагування на жорстоке поводження з дітьми в Інтернеті. 

Проект також посилить роль організацій громадянського суспільства у дотриманні високих стандартів і політики управління у сфері подолання онлайн-насильства щодо дітей та їх убезпечення в кіберпросторі. Цільові регіони проекту – м. Київ, Львівська та Вінницька області.

Загальною метою проекту є впровадження сучасних стандартів та ефективних інструментів у правоохоронній системі в Україні для убезпечення дітей у цифровому світі.

В рамках проекту готується Збірник, який складається з декількох компонентів – 1. Посібник для фасилітаторів 2. Вікторина (квізлет) 3. Інформаційні матеріали для батьків і дітей 4. Анімаційні фільми для підлітків (акцент на дівчат і хлопців). Тому LHSI шукає організацію, яка зможе підготувати два навчальних анімаційних відео для підлітків.

Цільова аудиторія (ЦА) відео — підлітки 13-17 років.

Тривалість відео — 4 хвилин.

Кількість відео – 2 шт.

Мета — підвищити рівень обізнаності про онлайн-насильство щодо дівчат серед підлітків і пропагувати безпечну та відповідальну поведінку в мережі Інтернет.

Повідомлення стосуються критичних правил уникнення онлайн-насилля та розуміння того, що таке онлайн-насилля. Але подаються в прийнятній для ЦА та легкій до запам’ятовування формі.

Дівчатам:    Посил проти заниженої самооцінки та поради як формувати та підтримувати здорові стосунки в Інтернеті.

Хлопцям:      Посил про те, що не можна ігнорувати онлайн-насильство, що не дівчата винні в онлайн насиллі проти них, так самопоради як формувати та підтримувати здорові стосунки в Інтернеті.

До всіх варто донести також посил, що насильство в Інтернеті є настільки ж шкідливим, як і насильство в реальному житті та за нього передбачено відповідальність за законом.  Анімаційне відео поширюється в інтернет і використовується під час тренінгів з дітьми або самостійно батьками для дітей.

Основні обов’язки:

1.     Підготовчий етап  - 1 місяць

Дизайн-концепція ролика, яка повинна бути обговорена з підлітками на фокус групі.

Сценарій – вибір контексту, героя/-ні, історії, меседжів, тощо, які повинні бути також сприйняті підлітками та викликати зацікавленість дивитись відео.

Сценарій повинен бути з детальним режисерським розкадровуванням (опис того, що відбувається в кожному кадрі, рух камери, чергування загальних і великих планів, завдання для відеодизайнера, технічне завдання для фахівця з 3D графіки).

Написання тексту диктора українською мовою. Текст повинен бути пов’язаний зі сценарієм та відеорядом.

Узгодження із Замовником Сценарію та дикторського тексту (за потреби).

Коригування сценарію та дикторського тексту згідно зауважень замовника.

 2.     Етап розробки  - 2 місяці

3D візуалізація та анімація створюється за затвердженим сценарієм і за якістю повинна відповідати наявним у замовника відеоматеріалам. Складність та деталі пілготовки 3D відеоролика повинні бути оговорені з замовником на моменті підготовки концепції та при обговоренні остаточного кошторису проекту.

Озвучення диктора українською. Голос диктора має бути попередньо узгоджений із замовником (надати на вибір кілька зразків голосів), якщо це входить в узгоджений концепт відео. Хронометраж озвучування відеоролика до 3 хвилини.

 3.     Завершальний етап – 1 місяць

Надання замовнику 2х анімаційних  відеоролоків (до 4 хвилин). А також макет-дизайн, який буде застосований для інформаційних матеріалів (цифрові постери-рекомендації для батьків та дітей)

Основні вимоги до виконавця:

  • Досвід роботи в стилі анімації не менше 2х років;
  • Портфоліо з подібними роботами (мінімум 2-3 роботи);
  • Можливості роботи з підлітками та залучення підлітків до креативного дизайну;
  • Професійна команда (відео дизайнер\графічний дизайнер, режисер, тощо);

Перевага віддається постачальникам без ПДВ.

 

Цінові пропозиції повинні супроводжуватись повним пакетом документів, які підтверджують правовий статус постачальника:  

  • Фізична особа - підприємець (ФОП) на єдиному податку – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Свідоцтво чи Витяг про єдиний податок.
  • Фізична особа - підприємець (ФОП) на загальній системі оподаткування – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
  • Підприємства (ТОВ, ВАТ, ЗАТ, Приватні підприємства тощо) копії свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Довідка зі статистики про види діяльності за КВЕД.

 

Кінцевий термін подання пропозицій –  12 березня  2023 року 

Пропозиції надсилати на електронну пошту: [email protected].

Контактна особа – Ксенія Мацкевич, Тел. 050-372-92-00 (+всі месенджери)

Поштова адреса: 01133, м. Київ, б-р Лесі Українки, 34, 2-й під’їзд. оф. 70.

 

 Будемо вдячні за ваші пропозиції!!!

Контакти

  • Ксенія Мацкевич
  • Тел. 050-372-92-00 (+всі месенджери)
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.