bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Студенти з числа внутрішньо переміщених осіб пройшли тренінг з управління проєктами
05.04.2023

У Чернівцях громадська організація Junior Achievement Ukraine спільно з Інститутом проектного менеджменту (PMI Ukraine Chapter) провели тренінг «Управління проєктами» для внутрішньо переміщених осіб.

Тренінг “Управління проєктами”, організатори – Junior Achievement Ukraine, PMI Ukraine Chapter

Майже 50 студентів з ВПО стали учасниками навчальної події. Як і попередні тренінги у Львові, цей захід був спрямований на отримання студентами знань щодо основ проєктного менеджменту у практичній роботі. Ці навички дозволять їм підвищити свою професійну ефективність у майбутньому.

Тренінг проводила Христина Величко, волонтерка РМІ та проєктна менеджерка ІТ-компанії Eleks. Христина поділилася власним досвідом реалізації масштабних проєктів, надала рекомендації, як розвиватися і професійно зростати в цій сфері.

Активною частиною тренінгу стала робота в командах, де студенти працювали над вирішенням реальних кейсів у сфері проєктного менеджменту. Учасники пропонували цікаві та неординарні рішення непростих ситуацій і мали змогу отримати професійний зворотній зв’язок та рекомендації від тренерки.

«Саме українській молоді потрібно буде відбудовувати та розвивати економічну потужність нашої країни. Такі навчальні події сприяють здобуттю навичок за міжнародними програмами підприємницької освіти. Ми раді, що нашим студентам випала саме така нагода»— зазначив директор з розвитку «Junior Achievement Ukraine» Андрій Турак. 

Директорка Департаменту освіти Чернівецької ОВА Оксана Сакрієр привітала учасників із успішним завершенням тренінгу та вручила сертифікати про завершення навчання.

Навчальна ініціатива відбулась за підтримки освітньому фонду Project Management Institute Educational Foundation та допомозі від Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації.

JA Ukraine  Junior Achievement Europe  Junior Achievement Ukraine  Львів  міні-компанія  молодіжне підприємництво  навчання молоді  профтехосвіта  учнівська виставка-ярмарок  фінансова грамотність  Чернівці 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.