bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний освітній проєкт CharityPro для новостворених благодійних та громадських організацій
16.05.2023

Команди двох фондів Klitschko Foundation та Olena Pinchuk Foundation створили безкоштовний освітній проєкт CharityPro, де поділяться своїм 20-річним досвідом благодійної діяльності. Із залученням лідерів думок у сфері благодійності учасники дізнаються, як зареєструвати організацію, координувати роботу команди, проводити закупівлі, будувати партнерства, залучати фінансування на свої проєкти та реагувати на виклики та кризові ситуації. 

За останній рік роль благодійного сектору в Україні зросла в рази. Лише 2022 року зареєстровано 7965 благодійних та громадських організацій. Всі вони потребували швидких рішень та не зосереджувались на стратегії чи особливостях організаційного менеджменту. Команди навчались методом спроб і помилок. Як наслідок, таким організаціям часто бракує знань, які б дозволили працювати системно, стало та прозоро, а найголовніше розвиватись далі: шукати нові майданчики для ресурсів, будувати партнерства та ставати кращими.

Мета CharityPro підвищити ефективність діяльності благодійних та громадських організацій і сприяти розвитку їх прозорості та підзвітності. Створивши освітню платформу для обміну знаннями та ідеями між організаціями ми підвищимо рівень підзвітних організацій в Україні та розвинемо культуру благодійності в українському суспільстві.

Хто може взяти участь? Представники БО та ГО, члени волонтерських організацій та об’єднань з усієї України, які хочуть зростати професійно та розвивати свою організацію.

Реєстрація за посиланням: https://impactum.world/#modal-3

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.