bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Покращення доступності послуг системи юстиції для людей поважного віку
24.06.2023

Громадська організація «Суспільство і право» розпочинає реалізацію проєкту «Покращення доступності послуг системи юстиції для людей поважного віку» за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Справедливість для всіх».

 Метою проєкту є сприяння покращенню поінформованості людей поважного віку щодо системи послуг юстиції у Львівській області шляхом оцінки стану якості послуг, розробки рекомендацій щодо покращення доступності та якості послуг юстиції, а також підвищення правової обізнаності людей поважного віку.

В рамках проєкту буде проведено дослідження стану якості та доступності послуг юстиції у Львівській області в 7-ми громадах Львівщини: Львів, Жовква, Стрий, Самбір, Радехів, Сокаль, Броди.

Дослідження буде включати:

- опитування серед людей поважного віку в громадах Львівщини щодо доступності та якості послуг юстиції;

- 7 фокус-груп у місті Львові та громадах Львівщини серед людей поважного віку в т. ч. внутрішньо-переміщених осіб;

- 5 інтерв’ю з представниками системи юстиції.

Також, під час проєкту заплановано проведення 5 вебінарів з правової обізнаності та системи послуг юстиції серед людей поважного віку та проведення круглого столу щодо обговорення покращення доступності послуг юстиції для людей поважного віку та напрацювання відповідних рекомендацій, із залученням представників системи юстиції, центрів безоплатної правової допомоги, громадських правозахисних організацій, людей поважного віку та органів влади, ЗМІ та ін.

Буде створена окрема юридична рубрика та консультаційна лінія відповідно до потреб людей поважного віку, на інформаційній платформі для людей поважного віку «ПРО100» (https://www.pro100ua.com/).


Якщо у вас є необхідність у правовій консультації чи пропозиція щодо співпраці, ви можете написати нам на електронну пошту pr[email protected], або скористатися спеціальною формою на інформаційній платформі для людей поважного віку «ПРО100» https://pro100ua.com/.

Інформаційна платформа «ПРО100» створена для людей поважного віку з метою розповсюдження актуальної, достовірної та перевіреної інформації про життя в країні, забезпечення захисту та відновлення порушень прав людини.

На платформі «ПРО100» ви знайдете:

  • актуальну інформацію для людей поважного віку;

  • цікаві інтерв’ю з людьми поважного віку та інші публікації;

  • можливості для саморозвитку;

  • відеоматеріали;

  • цікаві та корисні видання для людей поважного віку;

  • гарячі лінії для безкоштовної допомоги;

  • інформації про громадські організації, які працюють з людьми поважного віку в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.