bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на розробку комп’ютерної програми атестації
18.07.2023

Шановні учасники,

Громадська організація “ВІН ЮКРЕЙН” (WiN Ukraine) оголошує конкурс на модернізацію наявної системи навчання та атестації або розробку та впровадження нової комп’ютерної системи навчання та перевірки знань в галузі радіаційної безпеки.

Загальний опис проблематики:

Наразі наш кінцевий користувач має стару програму тестування та атестації, яка існує вже близько 30 років. Ця програма вже не відповідає викликам сучасності, ні з технічної, ні з навчальної точки зору, а також не має сучасного дизайну. Тестування також здійснюється російською мовою, і ми плануємо перекласти всі матеріали українською мовою. Тому для реалізації цього проєкту буде залучений професійний перекладач.

Нашим бажанням є створити новий продукт - це програма атестації (тестування) українською мовою, з високоякісним сучасним оформленням та графічним дизайном. Ця програма буде встановлена у комп’ютерному класі для зручного та ефективного навчання студентів кінцевого користувача.

Детальний опис завдання (технічне завдання) буде надано після підписання угоди про нерозголошення даних обраному виконавцю.

У разі зацікавленості щодо участі у тендері, просимо надсилати свої заявки з поміткою у темі листа “Участь у тендері” до 05 серпня 2023 року на: [email protected]. У заявці просимо вказати:

1. Цінову пропозицію на розробку/модернізацію подібної навчальної атестаційної програми з описанням термінів виготовлення та задіяних ресурсів.

2. Посилання на сторінку вашої компанії.

3. Посилання на 1-2 подібних розроблених продукти, які ви вже реалізували.

До 08 серпня нами буде сформовано short-list з 2-3 потенційних виконавців, з якими ми додатково зв’яжемося, і після фінальної співбесіди у форматі Zoom 09 серпня визначимо переможця конкурсу, з яким підпишемо угоду про співпрацю.

Старт робіт заплановано на 11 серпня 2023 року.

Дякуємо за вашу увагу та зацікавленість у нашому тендері. Ми з нетерпінням чекаємо на ваші пропозиції та з нетерпінням очікуємо на співпрацю.

З найкращими побажаннями,

Команда “ВІН ЮКРЕЙН” (WiN Ukraine)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.