bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на постачання послуги з забезпечення матеріалів для проведення косметичного ремонту
24.07.2023

Громадська організація “Молодіжний центр Дніпра” оголошує тендер на постачання послуги з забезпечення матеріалів для проведення косметичного ремонту для учасників молодіжного обміну у рамках програми “ВідНОВА:UA” за адресою м.Дніпро, вул. Набережна Перемоги 5 станом на 01.08.2023 року.

 

Учасники тендеру: юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які здійснюють відповідну діяльність згідно КВЕД та мають досвід у постачанні послуг з забезпечення матеріалів для проведення косметичного ремонту.

Учасники тендеру мають надати наступну інформацію: Назва та адреса юридичної особи або фізичної особи підприємця, реєстраційні документи, комерційні пропозиції з підписами та печатками за наявності. Учасники тендеру мають надати актуальний прайс-лист за яким здійснюється продаж матеріалів на період підготовки та проведення молодіжного обміну.

Обсяг роботи та терміни: Передбачається, що постачальник послуг надасть послуги з забезпечення матеріалів для проведення косметичного ремонту станом на 01.08.2023 року для 30 учасників молодіжного обміну у рамках програми “ВідНОВА:UA” 

Вимоги щодо забезпечення матеріалів для косметичного ремонту:  

  • •  забезпечення матеріалів для косметичного ремонту згідно з затвердженим списком, що будуть надані для реалізації плану; 
  • •  оплата за матеріали відбувається частинами з передплатою.

Перелік необхідних матеріалів для реалізації програми “ВідНОВА:UA” у місті Дніпро представлений у двох лотах, зазначений у Додатку 1 (додається):

Лот 1 Матеріали для реалізації будівельного компонента

Лот 2 Матеріали для забезпечення прибирання

Учасник тендеру може брати участь в конкурсі на декілька лотів.

Програма здійснюється Міністерством молоді та спорту України, Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською  організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно.

Термін подання пропозицій: до 31 липня 2023 року

Для того, щоб заявка була розглянута її потрібно надіслати на електронну адресу: [email protected] з темою листа: “Пропозиція для участі у тендері з надання матеріалів для ремонту. Лот (зазначити номер лоту\лотів) ВідНОВА:UA.Дніпро”

Контакт для надання додаткової інформації: 063 565 86 92 Марія

Контакти

  • Контакт для надання додаткової інформації: 063 565 86 92 (Марія) або [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.