bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Візьміть участь у дослідженні для стартапів та установ, які залучені до розвитку та відбудови країни
31.07.2023

Автори мають на меті дізнатись, які вже зараз існують рішення українських стартапів для відбудови та трансформації України за різними напрямками (інфраструктура, охорона здоровʼя, освіта, торгівля тощо). А також дослідити, які є актуальні потреби у місцевих органів влади, організацій, установ та інституцій, що займаються розвитком та відбудовою регіонів України. Отримані дані допоможуть у майбутньому створювати продукти, які відповідають українським потребам та можуть бути використані з користю для країни. 

Наразі триває опитування двох категорій:

  • •  Стартапи, щоб дослідити, які мають рішення для відбудови, на якій стадії розвитку знаходиться та якої допомоги потребують. Заповніть анкету - https://bit.ly/Startups_Report

     

  • •  Інституції (організації чи установи), які займаються розвитком та відбудовою України (наприклад, агенції розвитку регіонів, органи місцевої влади тощо) для зʼясування їхніх актуальних потреб, викликів та планів. Заповніть анкету - https://bit.ly/Institutions_report

Результати опитування будуть оформлені у звіт, презентація якого запланована на кінець жовтня – початок листопада 2023 року у Варшаві та Києві. 

Це вже втретє комада PUSB, Українського фонду стартапів та Варшавської фондової біржі проводить дослідження української стартап-екосистеми. Попередні звіти можна проглянути на сайті Polish-Ukrainian Startup Bridge.

Дослідження проводиться за підтримки Techosystem, Sigma Software Labs, Simpact Ventures.

Команда дослідників буде дуже вдячна за поширення опитування!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.