bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майбутні прокурорки, слідчі та телеведучі навчалися в запорізькій «Школі майбутніх лідерок»
14.08.2023

В Запоріжжі на базі гуманітарного центру, дружнього до дітей, “Українське жіноцтво”, протягом літа триває унікальний освітньо-практичний проект — “Школа майбутніх лідерок”.

Так, по 2-3 дні на тиждень, майбутні активістки поглинають якісні практичні знання з розвитку креативного та кризового менеджменту, волонтерства та молодіжної політики, засади мікро- й макро- економіки та соціальної психології, секрети лідерства й успішності, маркетинг і мінну небезпеку — це та багато інших важливих надбань і навичок для вдалої успішної лідерки позитивних змін у суспільстві. 

Так, серед “випускниць” проекту — майбутні журналістки та підприємниці, слідчі й прокурорки, акторки театру та кіно й кондитерки, які на своїх рівнях прикладатимуть максимум зусиль для досягнення амбітних цілей. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— Особисто я хочу присвятити отримані знання в майбутніх професії в боротьбі з криміналом і неправдою в суспільстві, — ділиться “учениця” Тетяна, — а отримані на курсі знання допоможуть мені краще розуміти людей й впевненіше себе почувати у будь-якій ситуації. 

— Наше суспільство активно змінюється, й перед сучасними дівчатами та жінками відкриваються неймовірні можливості, але, й, одночасно з’являються нові виклики та певні труднощі. І саме у вирішенні цих й інших потенційних “випробувань” у житті ми, й, вчимо наших юних слухачок, — коментує організаторка проекту Олена Набокова. 

Триває проект “Школа майбутніх лідерок” 2 місяці й відбувається за щедрої підтримки Urgent Action Fund for Women’s Human Rights, протягом якого 30 дівчат з числа вимушених переселенок і місцевих мешканок Запоріжжя навчаються засадам всебічного розвитку та самозарадності та на практиці поступово покращують місто через реалізацію власних соціально важливих міні-проектів.

Контакти

  • ГО “Українське жіноцтво”
  •  fb.me/ukrainian.womanity

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.