bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Check-UP за донат: благодійна ініціатива від фонду і лабораторії Ескулаб
29.08.2023

Медична лабораторія Ескулаб разом зі своїм благодійним фондом Ескулаб, запустила благодійну ініціативу. Для цього розробили програму аналізів “Check-UP за донат”, кошти з якої перераховують у благодійний фонд для виготовлення “Файних зупок” для військових. 

Вартість програми “Check-UP за донат” становить 1000 грн — це 30 смачних обідів для наших захисників. Всі кошти з продажу програми “Check-UP за донат” передадуть у Благодійний Фонд Ескулаб для виготовлення сухої їжі “Файні зупки”, “Файний борщик”, “Файний сніданок” та енергетичні батончики для наших військових. Програма включає найважливіші лабораторні аналізи, для перевірки загального стану організму, а саме:

  • •  комплекс  з 6 аналізів “Здорова печінка” (АЛТ, АСТ, ГГТ, білірубін загальний, прямий і непрямий) для перевірки загального стану печінки, жовчовивідних шляхів, печінкових протоків, а також для визначення алкогольних, токсичних впливів та інших уражень;

  • •  глюкоза — аналіз для перевірки рівня цукру в крові, який потрібен для виявлення ризиків розвитку цукрового діабету;

  • •  тиреотропний гормон (ТТГ) — для перевірки стану щитоподібної залози, яка контролює вироблення гормонів для всього організму;

  • •  загальний аналіз крові — для профілактичного огляду загального стану організму, виявлення запальних, інфекційних, алергічних процесів, перевірки рівня гемоглобіну, здатності організму протистояти збудникам захворювань тощо.

Дослідження можна здати у всіх відділеннях медичної лабораторії Ескулаб в 9 областях України, а саме Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій, Закарпатській, Хмельницькій, Тернопільській, Рівненській, Волинській та м.Київ. 

З перших днів війни ми налагодили ціле виробництво супів та сніданків, які готуються за 30-40 хвилин в польових умовах. Один день роботи фонду — це 2000 ситих українських захисників. Завдяки цій ініціативі українці зможуть перевірити своє здоров’я та допоможуть придбати необхідних продукти для виготовлення сухої їжі”, - говорить директорка фонду Ескулаб Наталія Дядюшко.

Протягом 2022-2023 років благодійний фонд Ескулаб виготовив та передав військовим більше 90 000 шт сухих наборів їжі та понад 25 000 шт енергетичних батончиків. З одного 700-грамового пакету супу, борщу чи сніданку можна приготувати 10 літрів готової страви у польових умовах, а це 20 повноцінних порцій. 

Придбати “Check-UP за донат” та дізнатися всі деталі можна на сайті, за посиланням: https://bit.ly/zdorovya_i_pidtrymka_armiyi

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.