bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проведення тренінгу з фандрайзингу та розробка фандрайзингової стратегії БФ на 2024 рік
17.10.2023

У межах програми “Інііатива сектральної підтримки громадянського суспільства” відІСАР Єднання “Культуро-мистецький благодійний фонд “Київ-Класік” оголошує тендер на проведення тренінінгу з фандрайзингу для заявленої організації , результатом якого стане складена фандрайзингова стратегія організації на 2024 рік з визначеними основними допоміжними джерелами ресурсів.

Ми прагнемо знайти фахівця з досвідом і компетенціями фандрайзера, який для нашої команди проведе тренінг, що стане поштовхом до розвитку нових і вже напрацьованих парнерств організації, як на місцевому, так і національному . і міжнародному рівнях. дозволить акумулювати і диверсифікувати ресурси для реалізації проектів і забезпечуватиме сталість організації.

у зв’язку з непередбачуваністю обставин, якщо форма онлайн для заходу буде неможливою чи небезпеченою, тренінг буде проведено онлайн з обов’язковим записом.

Більше 20 років БФ “Київ-Класік” опікується збереженням національної духовної спадщини. розвитком та популяризацією українського академічного мистецтва, сприяє національній ідентичності українців, розширенню міжнародних зв’язків, піднесенню культурної дипломатії, підтримки талановитої творчої молоді, здійснює благодійну діяльність на підтримку соціально-незахищених верств населення, хворих дітей, підтримку воїнів та їх родин.

Місія фонду:

сприяти формуванню громадянського простору, в якому культура розглядається, насамперед, як важіль змін інших секторів сталого розвитку - соціального , економічного, екологічного.

Мета фонду:

сприяти культурній розбудові Української держави, збереженню національної духовної спадщини та ідентичності української нації, розвитку культурного потенціалу України.

 

Вимоги до виконавців:

Для участі в тендері необхідно наступні документи:

— Цінова пропозиція;

— Попередній план тренінгу з фандрайзингу та консультацій;

— Резюме тренера з досвідом роботи та рекомендаціями;

— Витяг з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців з зазначенням видів діяльності (для ФОП 3 група).

 

Пропозиції надсилати на:

[email protected]

 

Критерії відбору постачальника послуг:

— від 3-х років досвіду на дання послуг на порталі: http://cd-platform.org

— досвід взаємодії та консультування благодійних фондів;

— досвід роботи з культурно-мистецькими організаціями вітається, але не є обов’язковим;

— реєстрація у якості надавача  послуг на порталі: http://cd-platform.org

Контакти

  • Євгенія Басалаєва (засновниця. керівниця
  • президентка організації): к.т.: +380504191138
  • +380634803788; email: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.