bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ВПО: урахування ґендерного компонента
22.10.2023

Оскільки суспільство складається з жінок і чоловіків, не можна досягти сталого розвитку без проведення гендерного аналізу. Тому для забезпечення розвитку суспільства необхідно, щоб методи гендерного підходу стали складовою всіх частин і напрямків політики. 

Воркшоп для органів влади «Урахування ґендерного компонента в ситуації внутрішнього переміщення» відбувся 20 жовтня у м.Свалява. Для участі були запрошені заступник міського голови Іван Русін, фахівчині відділів та управлінь кадрового та правового забезпечення; УТСЗН; освіти, молоді та спорту, економіки та інвестицій; загальної та організаційної роботи.

Учасники та учасниці заходу за допомогою Маріанни Колодій, керівниці Центру гендерної освіти при УжНУ, розібрали вимоги до діяльності органів місцевого самоврядування щодо гендерного підходу. Крім того, в групах провели оцінку потреб громади, а також розглянули місцевий план дій з урахування гендерного підходу.

Проєкт «Ґендерні аспекти внутрішнього переміщення в Україні» реалізується в рамках гранту від Нідерландського Гельсінського Комітету за підтримки Європейської Комісії в рамках Програми «Стратегічне партнерство для розвитку потенціалу організацій громадянського суспільства у Східному партнерстві».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.