bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на постачання будівельних матеріалів для відновлення житла
01.11.2023

Дата  01.11.2023                                                                           м. Дніпро

ТЕНДЕРНЕ ЗАПРОШЕННЯ 

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ПОМАГАЄМ» в межах рамках проекту «Мобільний хаб» за підтримки Неурядової громадської організації «UkraineTrustChain» запрошує до участі в тендері на постачання будівельних матеріалів для відновлення житла людей, які проживають на території Чернігівської області (Чернігівський район), згідно переліку у специфікації тендерного запрошення (Додаток №1).

 

Опис \ виконання

1

Загальна інформація:

Реалізація проекту «Мобільний хаб»

2

Мета та предмет закупів:

ЛОТ 1 – будівельні матеріали (загальний об’єм закупівлі близько 500м3).

3

Термін подачі пропозиції:

До 08.11.2023 включно до 18.00 год.

 

4

Перелік предмету закупівлі:

Додаток № 1 до запрошення для заповнення учасником торгів 

5

Умови та терміни доставки:

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України; мають досвід роботи у відповідній сфері, мають відповідні КВЕД для здійснення торгівлі; постачальник має можливість здійснити доставку зазначених матервалів у вказаний термін, у вказаній кількості та має можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, сертифікаті якості,тощо).

 

Очікується, що для відновлення житла, будуть закуповуватись та поставлятися будівельні матеріали для 50-ти родин, які проживають на території Чернігівської області (Чернігівський район).

 

Поставка  товарів здійснюється за рахунок Постачальника. Якщо Постачальник надав неякісні будівельні матеріали, то він зобов’язується замінити неякісні/пошкоджені  матеріали протягом 14-ти робочих днів.

у Додатку №1 Учасник тендеру прописує ціну за 1мпропонуємого матеріалу.

 

Поставка будівельних матеріалів відбувається  партіями, згідно заказу Замовника, у строк 14 робочих днів з дати отримання передплати Постачальником.

 

Замовник залишає за собою право змінити адресу постачання матеріалів, кількість, об’єм, кількість найменувань, як в бік збільшення, так і в бік зменшення.

6

Відхилення пропозиції:

Оцінювання тендерних пропозицій буде проводитись Тендерною комісією, відповідно до мети, предмету та умов тендеру.

Організатор тендеру має право відмінити тендер у цілому без надання роз’яснень учасникам.

Організатор може відхилити будь-яку пропозицію, яка не відповідає умовам Запиту пропозицій.

Надсилаючи документи для участі у загальній процедурі  за цим тендерним запрошенням Учасник підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що Організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що Організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Організатор не зобов’язаний приймати пропозицію за найнижчою ціною або будь-яку пропозицію і залишає за собою право прийняти будь-яку пропозицію повністю або частково, а також відмовитися від будь-якої пропозиції або всіх пропозицій без пояснення причин, а також укласти договір на будь-яких або інших умовах. В результаті оцінки тендерних пропозицій Тендерною комісією буде рекомендовано переможця тендеру.

7

Супроводжувальні документи поставки:

- договір (у специфікаціях до договору будуть прописані строки поставки товару на адреси сімей-отримувачів матеріалів).

 - копія свідоцтва про державну реєстрацію, якщо постачальником являється фізична особа-підприємець;

-  копія документу про статус платника податків, якщо постачальником являється фізична особа-підприємець;

- оригінал рахунку; 

- оригінал видаткової накладної

8

Гарантія якості:

Виконавець гарантує якість матеріалів та відповідну заміну їх у період 14 днів відповідно до законодавства України. Матеріали мають бути якісними. Усі найменування, які беруть участь у тендері, повинні мати товарний вид.

9

Умови та спосіб оплати, порядок ціноутворення:

-  на підставі укладеного договору по безготівковому рахунку та виставленому рахунку Покупець сплачує  Постачальнику шляхом попередньої оплати,  і   іншу частину Покупець сплачує Постачальнику протягом 5 (п’яти) робочих днів з моменту отримання матеріалів.

10

Порядок подання  пропозиції:

 

- надіслати заповнений Додаток №1, відсканований, з підписом/печаткою керівника;

-  копія свідоцтва про державну реєстрацію, якщо постачальником являється фізична особа-підприємець;

-   копія документу про статус платника податків, якщо постачальником являється фізична особа-підприємець;

- надати сертифікати якості на будівельні матеріали (назва сертифіката якості повинна відповідати назві товару, до якого він додається і має бути написана українською мовою);

 

11

Умови участі:

Виконавець, зацікавлений у наданні послуг повинен бути суб’єктом   підприємницької діяльності та володіти необхідними ліцензіями та дозволами для здійснення відповідної діяльності, мати досвід роботи у сфері постачання матеріалів  в різні регіони України. 

 

Матеріали та бренди у пропозиції учасників не мають бути виробництва країни-агресора - Російська Федерація та Республіки Білорусь.

12

Гарантія поставки та ціни:

Постачальник зобов’язаний мати матеріали на складі (весь перелік товарів) у кількості не менше 50% на момент укладання угоди.

Запропонована ціна на товар є дійсна протягом 30 днів.   

13

Місце та термін надання  цінових пропозицій:

Цінові пропозиції приймаються до 08.11.2023 р до 18.00 год.

Неповні пропозиції (без відповідей по кожному з пунктів у Додатку №1 та сертифікатів якості) та пропозиції, надіслані після вказаного терміну, вважатимуться недійсними і розглядатися не будуть. 

 

Цінові пропозиції надсилати на e-mail: [email protected]

 

Контактна особа для уточнення інформації щодо підготовки тендерної пропозиції – 0636403255 Філатова Оксана

14

Критерії вибору виконавця:

  • відповідність вартості запропонованих матеріалів Постачальника оголошеній вартості  у тендерному запрошені Організатора;
  • відповідність матеріалів запиту тендерного запрошення;
  • наданий повний пакет документів організації;
  • згода на указані у тендерному запрошені умови оплати;
  • умови доставки;
  • термін доставки.

15

Додаткова інформація:

Замовник залишає за собою право вести переговори щодо умов замовлення (термін, ціна,  тощо) з Виконавцем. Організатор не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником, якщо будь-яка інформація про учасника  повідомлена неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення умов запиту, та/або питань, не врегульованих умовами запиту, остаточне рішення приймається Організатором. Рішення Організатора є остаточним та оскарженню не підлягає.

16

Контактна інформація

Філатова Оксана   +380636403255

e-mail:  [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.