bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантова програма від Гончаренко центру
02.11.2023

Освітньо-культурний простір “Гончаренко центр Кропивницький” запрошує громадські організації та благодійні фонди Кіровоградщини та України до участі у грантовій програмі, метою якої є надання простору та можливостей центру для безоплатного використання як майданчику для проведення тренінгів, семінарів, зустрічей, конференцій та інших освітніх форматів.
 
Якщо ви плануєте провести захід у Кропивницькому і шукаєте простір, котрий обладнаний відповідними меблями, технікою, а також має куточок для проведення кава-брейків та буде наданий вам у безоплатне користування, будь ласка, заповнюйте анкету - https://cutt.ly/ewRWDf5T - і з вами зконтактує директорка Гончаренко центру Вікторія Талашкевич.
 
Гончаренко центр працює у середмісті Кропивницького - поруч розташовані кілька готелей, кав’ярні та ресторації, зручна транспортна розв’язка, паркінг. Всередині центру є туалет, можливість рухати меблі (столи та стільці) так, як це зручно для організаторів (маємо 8 столів на чотири людини кожен та 30 стільців, котрі можна поставити хоч по колу, хоч у форматі “кінотеатр”).
 
Освітньо-культурний простір “Гончаренко центр Кропивницький” готовий надати простір для проведення заходу за умов попереднього узгодження дат і часу, а також безоплатної участі у заході для його відвідувачів та відвідувачок і заповнення ними (чи організаторами) відповідних реєстраційних форм з огляду на безпекові виклики.

Facebook сторінка Гончаренко центру Кропивницький

Контакти

  • Вікторія Талашкевич
  • 067 276 1809

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.