bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розвивались організаційно: недискримінація, ґендерна рівність, особиста безпека
07.11.2023

Питання дотримання прав людини, забезпечення рівного ставлення до працівників та волонтерів, відсутність дискримінаційних практик, впровадження  «політики рівності» на робочому місці  є важливим мотиваційним та регулювальним  інструментом. Для його опанування наприкінці жовтня команда ГО ЦСР “Дієва громада” взяла участь у дводенному тренінгу на теми політики недискримінації, ґендерної рівності та політики особистої безпеки.

  • Наша організація прагне сприяти створенню корпоративної культури, де кожний і кожна свідомі щодо цих питань і розуміють власну відповідальність, - наголошує голова “Дієвої громади” Оксана Очкурова. - Нерівність та насильство змушують почувати себе у небезпеці, створюють дискомфорт та вороже середовище, у якому неможливо якісно працювати та розвиватись. Першим кроком у запобіганні цьому стало навчання для членкинь організації та волонтерок, яке допоможе розпізнавати, реагувати й бути захищеною.

Внутрішні політики та механізми будь-якої організації є запорукою ефективної, прозорої та безпечної роботи. В рамках тренінгу, разом з експерткою Наталією Корчак команда розробила гендерні політики з питань недискримінації, запобігання насильству та домагань, інклюзивності та забезпечення рівності.

Проєкт «Ґендерні аспекти внутрішнього переміщення в Україні» реалізується в рамках гранту від Нідерландського Гельсінського Комітету за підтримки Європейської Комісії в рамках Програми «Стратегічне партнерство для розвитку потенціалу організацій громадянського суспільства у Східному партнерстві»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.