bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проведення тренінгу з фандрайзингу та розробка фандрайзингового плану БФ
10.11.2023

Молодий наш Благодійний Фонд “Україна без кордонів” - це добровільне об’єднання кількох десятків українських переселенців за кордоном із вже напрацьованими партнерськими контактами некомерційних благодійних організацій в Україні і в Німеччині. Наша команда потребує для подальшого розвитку вдосконалення навичок  взаємодії, залучення ресурсів для реалізації різних проектів, які вже діють і які ще лише плануються.  

Очікуємо проведення навчання із залучення ресурсів, матеріальних і нематеріальних, для реалізації благодійних проектів для 10 учасників організації і волонтерів, а також подальший супровід і консультації зі складання фандрайзингового плану, фінансової політики та їх імплементації.  

Благодійна організація “Благодійний фонд “Україна без кордонів” організовує збір коштів для реалізації проектів допомоги населенню в Україні, а також  задля покращення соціального становища українських переселенців за кордоном. 

Наразі Фонд продовжує проекти з надання адресної гуманітарної допомоги, реабілітаційні проекти психологічного відновлення, а також ініціює культурні проекти з метою збору пожертв для створення реабілітаційного центру в Україні. 

 

Прагнемо знайти компетентного фахівця, який розділяє наші цінності і прагнення, а відтак готовий допомогти нам зміцнитися, сприяти формуванню сталості нашого Благодійного фонду “Україна без кордонів”.



Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.