bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі обладнання
26.11.2023

Тендерне оголошення

 про проведення відкритого тендеру із закупівлі обладнання для

«Центру збору, переробки та реалізації дикоросів» ЗФПП «ТЕС Фонд»

 

Закарпатський Фонд Підтримки Підприємництва «ТЕС Фонд» з метою реалізації грантового проекту “Підвищення економічної активності та покращення туристичної привабливості Великолучківської територіальної громади шляхом заснування «Центру збору, переробки та реалізації дикоросів»,  грантова угода № M4EG-RRP-LVGA-2023-10, що реалізується за підтримки спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН, оголошує відкритий тендер із закупівлі обладнання.

Дата оголошення про тендер: 25.11.2023

Термін подання тендерних пропозицій: 10.12.2023

Предметом закупівлі є обладнання. ДК 021:2015 код 44510000-8 Знаряддя (обладнання та інструменти для господарської діяльності)

 

Умови оплати робіт: Тільки післяплата. Договір з фіксованою ціною в гривні з/без ПДВ з оплатою після підписання актів виконаних робіт і надання повного пакету документів.

У вартість послуг повинна бути включена доставка товару, монтаж і пусконалагоджувальні роботи за адресою – Закарпатська область, с. Бенедиківці, вул. Бенедиківська, 2.

 

Детальний опис Обладнання знаходяться за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1o7GEiI_OmabmdymnOQI3ZBQwbCllP0D0/view?usp=sharing

 

Адреса доставки товару: Закарпатська область, с. Бенедиківці, вул. Бенедиківська, 2.

 

Термін поставки товару: 2 місяці з моменту підписання угоди.

 

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, які мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення постачання Товару, можливість здійснити роботи у вказаний строк за зазначеною адресою.

 

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Документ (строком не менше трьох років), що підтверджує державну реєстрацію з відповідними КВЕД (виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань тощо).
  2. Документ (строком не менше трьох років), що підтверджує податковий статус.
  3. Інформаційна довідка, за власноручним підписом уповноваженої особи учасника та завірена печаткою (за наявності), що містить: повну назву учасника, контактний номер телефону, Е-mail, відомості про керівника (посада, ПІБ, тел.), відомості про підписанта договору (посада, ПІБ, тел.).
  4. Лист-гарантія у довільній формі, який містить інформацію про те, що учасник не підпадає під дію Закону України «Про санкції», Указу Президента від 15.05.2017р. №63/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 березня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», Указу Президента України від 15 травня 2017р. №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).
  5. Лист-гарантія в довільній формі, який містить інформацію про те, що Товар запропонований Учасником не відноситься до товарів, пов’язаних з державою-агресором відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2022 р. №426 «Про застосування заборони ввезення товарів з Російської Федерації».
  6. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком. Знаходиться за посиланням. https://docs.google.com/document/d/16-wCIVXLnLrR6nW4do9enjYw4VlD8V9c/edit?usp=sharing&ouid=114039348899862260815&rtpof=true&sd=true
  7. Лист у довільній формі, що підтверджує гарантійне обслуговування обладнання в Україні;
  8. Документи, що підтверджують досвід (рекомендаційні листи, договори на аналогічні товари, тощо – не менше 3 примірників)
  9. Оригінал рахунка фактури.
  10. Зразок договору.

 

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;
  2. Відповідність запропонованого обладнання висунутим технічним характеристикам в тендерному оголошенні;
  3. Прийнятна ціна, умови оплати, терміни поставки товару.

 

Переможцем тендеру буде обрано найнижчу комерційну пропозицію, яка буде відповідати усім технічним та адміністративним вимогам.

 

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 30.11.2023року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected] з темою листа «Вікритий тендер_M4EG-RRP-LVGA-2023-03_назва учасника» до 08.12.2023 року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 17:00 30.11.2023 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше  14.12.2023  року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.

 

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

 

 

Контактна особа: Володимир Варцаба телефон +380506124789

Контакти

  • 0506124789 Володимир Варцаба

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.