bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг зі створення курикулуму (навчальних матеріалів) з напряму «Історія України»
04.12.2023

Громадська організація “ГО ГЛОБАЛ” оголошує тендер на надання послуг зі створення курикулуму (навчальних матеріалів) для надолуження освітніх втрат для середньої школи з напряму “Історія України”.

Курикулум буде створюватись у межах програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з громадською організацією “ГО ГЛОБАЛ”. В межах партнерства громадська організація “ГО ГЛОБАЛ” проведе оцінку освітніх втрат та розробить модель їхнього подолання, яка включатиме дієві інструменти ідентифікації та подолання освітніх втрат, програми психічного здоров’я для учнів та вчителів для покращення їхнього емоційного благополуччя та підвищення стійкості до травматичних подій.

Програма надолуження (“Catch Up”) освітніх втрат для середньої школи - один із компонентів “Мріємо та діємо”, який має на меті реалізувати комплекс заходів  для подолання освітніх втрат через відставання в навчанні, що було спричинене війною, неможливістю ефективного навчання через відключення світла, повітряні тривоги тощо. В результаті буде сформована програма надолуження (“Catch Up”), покликана заповнити прогалини в навчанні учнів з предмету “Історія України”. Програма розрахована на учнів, які пропустили від кількох місяців до одного року навчання. 

Мета тендеру: вибір постачальника для надання комплексних послуг зі створення курикулуму (навчальних матеріалів) для надолуження освітніх втрат учнів 5-9 класів з напряму «Історія України» з використанням кращих українських та світових практик і залученням локальних та міжнародних освітніх експертів.  

 

В результаті проєкту відібраний постачальник має забезпечити: 

  1. Розроблення навчально-методичного плану з предмету історія України. Навчально-методичний план має бути структурованим тематично та за календарним принципом, опис методології, мапа курсу, інструкцію для вчителя по використанню посібника.  Кожне заняття має мати: тематику, очікуваний результат, блок пояснення та практичний блок,тестування, використана методична література та необхідні цифрові ресурси.

  2. Розробити навчальну програму по 20 модулів (уроків по 60 хвилин) для 5,6,7,8 та 9 класів.  Загально 100 модулів. 

  3. Додавання до кожного модулю списку необхідної навчальної та/чи наукової літератури, а також технічної бази (за потреби). 

  4. Розроблення концепції викладання та основних рекомендацій для викладання історії України за розробленим посібником 

  5. Оформлення навчально-методичного плану в документ, що слугуватиме вчителям(-кам) основним для подальшого викладання історії України.  

  6. Перевірку та забезпечення відповідності навчальних планів вимогам та стандартам, що їх висуває Міністерство освіти та науки України до навчальних матеріалів.

  7. Відсутність у курикулумі плагіату з інших джерел, а також використання матеріалів, що належать іншим авторам(-кам) без посилання на оригінальний текст. 

  8. Внесення змін та оновлення розроблених матеріалів за результатами впровадження тестової програми

Щоб взяти участь у тендері, потрібно надіслати пакет таких документів:

  • реєстраційні документи компанії (юридичної особи або ФОП) з зазначенням наявних КВЕДів та системи оподаткування (Організація не працює з ФОП на 1 та 2 групі єдиного податку);

  • інформацію про компанію та рекомендації від клієнтів;

  • опис довсіду та приклади розробок навчальних планів (курикулумів). 

Заявки надсилайте на пошту  [email protected]  +копія листа на [email protected] з темою листа «Тендер. Catch-up «Історія України».

 

Дедлайн подачі: 10 грудня 2023 року. 

Тривалість завдання: грудень 2023 - грудень 2024

ГО ГЛОБАЛ –освітня фундація, яка займається формуванням соціального інтелекту, творчих та підприємницьких навичок у дітей та молоді України.

Наша мета  - допомогти поколінню Перемоги – дітям та молоді, яка зростає в умовах війни та вже бере участь у допомозі ЗСУ, відновити свої громади та відбудувати повоєнну країну, стати лідерами нової України. Для цього ми працюємо зі школярами, з молоддю, зі вчителями задля того, щоб нести наші цінності через них.

Програма USAID “Мріємо та діємо”спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні. Програма сприяє молодіжним інноваціям і підприємництву, працевлаштуванню і розбудові кар’єри, посиленню участі молоді у прийнятті рішень у громадах та на національному рівні, а також підвищує потенціал української молоді бути рушійною силою толерантності та поваги до різноманітності.

Створюючи сприятливе середовище та відновлюючи доступ до формальної та неформальної освіти, програма підсилює можливості молоді реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни.

«Мріємо та діємо» творить зміни в Україні з молоддю для молоді. Залучає молодих українців та українок до розробки та реалізації проєктів та ініціатив, посилює спроможність різних інституцій надавати молоді якісні послуги, а також проводить дослідження, щоб на їх основі формувати молодіжну політику та рухатись до ефективних та стійких змін.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.