bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр демократії та верховенства права запустив відеофлешмоб із подяками волонтерам
05.12.2023

Будинок Лариси Ларіної з Ірпеня був пошкоджений після обстрілу касетними боєприпасами. Але завдяки добровольчому будівельному батальйону “Добробат” все вдалося відремонтувати, особливо дах, який був пошкоджений найбільше. Жінка щиро вдячна й разом з іншими українцями, яким допомогли волонтери, стала героїнею відеоролика від Центру демократії та верховенства права

У відеоролику військові, евакуйовані з небезпечних міст та українці, що отримали від волонтерів гуманітарну та психологічну допомогу, кажуть “спасибі” і закликають їх подбати про власну безпеку також. З важливого – одягати бронежилет, коли їдуть у зону бойових дій. З елементарного – більше спати та приділяти час рідним. 

Вектор подяки обраний як визнання важливості ролі волонтерів у нашому суспільстві та як спроба звернутися до громадян із закликом більше цінувати та підтримувати волонтерські ініціативи, – каже Анна Ісічко, заступниця директорки ЦЕДЕМ і координаторка проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України”, – Ми намагаємося акцентувати на тому, що герої без зброї, без сумніву, заслуговують на визнання, підтримку та допомогу. І сподіваємося, що ця кампанія стане стимулом для поширення культури вдячності громадян, які розуміють важливість підтримки волонтерів та волонтерства”.

До відеофлешмобу долучилися вже кілька українських інфлюенсерів, як, наприклад, Христина Жук, Катерина Маркова, Марк Мельниченко, Ірина Симчич та Катерина Баррел (Катя Бльостка). Вони попрохали не нехтувати флешмобом і подякувати волонтерам за допомогу, а військовим – за захист. Адже попереду ще довгий шлях до перемоги, і українці повинні залишатися єдиними.

 

У Центрі демократії та верховенства права зібрали корисні матеріали - все про безпеку волонтерів та громадських організацій. Ознайомитись з матеріалами можна за посиланням. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.