bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екодія оголошує конкурс на фасилітацію стратегічного засідання організації
28.12.2023

Екодія оголошує конкурс на фасилітацію стратегічного засідання громадської організації «Центр екологічних ініціатив «Екодія» .

Центр екологічних ініціатив «Екодія» – членська громадська організація, яка об’єднує експертів та волонтерів з метою боротьби із глобальною зміною клімату, екологізації енергетики, транспорту та сільського господарства, а також підтримує місцеві громади й активістів у прагненні захисту своїх прав на чисте довкілля.

Організація планує роботу за напрямками енергетика, клімат та сільське господарство та протягом 06-09.02.2024 року збирається разом для проведення синхронізації планування та попередньої оцінки виконання існуючої Стратегії організаційного розвитку.

Основні завдання

  1. Вивчення існуючого плану кампаній ГО «Екодія» та Стратегії організаційного розвитку, підготовка до зустрічей стратегічного планування разом з командою організації.
  2. Проведення модерованої дискусії (2-3 дні) із застосуванням методик стратегічного планування. Підготовка до модерованої дискусії включає попередні консультації з керівниками відділів та керівництвом організації.
  3. Синхронізація планів відділів організації на 2024 рік та підготовка до перегляду Стратегії організаційного розвитку.

Проведення серії зустрічей стратегічного планування (офлайн) орієнтовно 06-09.02.2024 року (точні дати та місце проведення будуть обговорені згодом), підготовчі консультації можуть бути проведені в онлайн форматі або в офлайн форматі в Києві.

Термін виконання робіт та надання послуг:  до 09.02.2024 р.

Пропозиції приймаються за адресою: ak@ecoact.org.ua до 05.01.2024 р.

Завантажити Технічне завдання (PDF).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.